Ρεάλ – Παναθηναϊκός, Λάσο: “Μπορούμε και χωρίς Γιουλ”


Ο Πάμπλο Λάσο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να καλύψει το κενό του Γιουλ και πάρει την πρόκριση στο Final 4 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής των Μαδριλένων, μιλώντας στην El Mundo, τόνισε ότι οι Πάντζαρ, Ρούντι, Κοζέρ και Πρέπελιτς είναι αυτοί που θα πρέπει να καλύψουν το κενό του Γιουλ στην περιφέρεια.

«Πολλά αλλάζουν από σεζόν σε σεζόν και κάποιες φορές το μόνο που μένει είναι οι φανέλες. Οι δύο ομάδες έχουν κρατήσει σημαντικούς παίκτες από πέρσι και θα ήταν παράλογο να μην κάνουμε αναφορά στον Καλάθη, που δημιουργεί τόσο πολύ και δίνει τον ρυθμό. Δεν χρειάζεται όμως να λέμε ονόματα. Το θέμα είναι να βρεις τρόπο να κερδίσεις, δεν με απασχολούν ποτέ οι ατομικές εμφανίσεις παικτών», τόνισε αρχικά ο Πάμπλο Λάσο.

Ερωτηθείς αν μετανιώνει που δεν απέκτησε έναν έξτρα γκαρντ, καθώς προέκυψε ο τραυματισμός του Σέρχιο Γιουλ, απάντησε: «Δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Όταν κάνεις έναν σχεδιασμό, δεν σκέφτεσαι ποτέ αν θα τραυματιστεί κάποιος. Ο Γιουλ είχε ελάχιστους τραυματισμούς τόσα χρόνια και τώρα έχει κάποιους μαζεμένους, αλλά κανένας δεν σχετίζεται με εκείνον τον σοβαρό στο γόνατο. Λυπάμαι γι’ αυτόν, είναι και ο ίδιος στενοχωρημένος. Ο Πάντζαρ, ο Ρούντι, ο Κοζέρ και ο Πρέπελιτς είναι αυτοί που θα πρέπει να καλύψουν το κενό. Όταν λείπει ένας παίκτης της αξίας του Γιουλ είναι κάτι σημαντικό, αλλά αισιοδοξώ και έχω μια ομάδα που έχει κερδίσει 47 από τα 62 παιχνίδια της».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ