Παναγία των Παρισίων: Το κόμμα του Μακρόν αναστέλλει την καμπάνια για τις ευρωεκλογές

Με δάκρυα στα μάτια όλη η Γαλλία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τεράστια καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων με τον Εμάνουελ Μακρόν να αναστέλλει την προεκλογική καμπάνια του κόμματος του για τις ευρωεκλογές.

Η Γαλλία πενθεί για την Παναγία των Παρισίων και ο πρόεδρος της χώρας Εμανουέλ Μακρόν σταμάτησε μέχρι νεωτέρας την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε η πρώην υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Ναταλί Λουαζό, η οποία πρόσφατα παραιτήθηκε από την κυβέρνηση για να ηγηθεί του κεντρώου ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές.

«Ζούμε μια στιγμή βαθιάς θλίψης. Η λίστα ‘Αναγέννηση’ (Σ.τ.Σ.: η ονομασία του ψηφοδελτίου του κόμματος του Μακρόν στις ευρωεκλογές) φυσικά και συμμετέχει σε αυτή τη στιγμή εθνικής ενότητας. Αναστέλλουμε την εκστρατεία μέχρι νεωτέρας», έγραψε η Ναταλί Λουαζό, σε μήνυμά της στο Twitter.

Το κυβερνών κόμμα LREM (La Republique En Marche!, Η Δημοκρατία Μπροστά!) του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν έχει κατεβάσει υποψήφιους για τις ευρωεκλογές σε ένα ψηφοδέλτιο που φέρει την ονομασία «Αναγέννηση»

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ