Οι κορυφαίοι επιβραβεύονται: Θρίαμβος του Spetses Mini Marathon στα Τourism Awards 2019


Τρία βραβεία κατέκτησε η Communication Lab στα Tourism Awards 2019, για τη διοργάνωση του Spetses Mini Marathon, το οποίο όπως αποδείχθηκε για μία ακόμη χρονιά, είναι η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.

Το Spetses Mini Marathon, στην Τελετή Απονομής που έγινε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, κατέκτησε τρία βραβεία, ένα χρυσό και δύο ασημένια, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι από το 2011 που διεξήχθη για πρώτη φορά, κάθε χρόνο γίνεται καλύτερο και μεγαλύτερο.

Συγκεκριμένα κατέκτησε το Gold Τourism Award στην κατηγορία Αθλητικού Τουρισμού, τρανή απόδειξη ότι είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο multi sport event στην Ελλάδα, ενώ η υποψηφιότητα ήταν τόσο άρτια που το Spetses Mini Marathon συμπεριλήφθηκε στη Βιβλιοθήκη των Βέλτιστων Πρακτικών του Ελληνικού Τουρισμού – η δημιουργία της οποίας ανακοινώθηκε στην Τελετή – ως ένα από τα πιο εμβληματικά case studies δυναμικών επενδύσεων, καινοτόμων πρωτοβουλιών αλλά και εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος.

Επίσης, πήρε και δύο Silver Τourism Award, το ένα στην κατηγορία Ολοκληρωμένης Επικοινωνιακής Καμπάνιας, που αποτελεί επιβράβευση της άριστης προώθησης του αγώνα μέσω του Τύπου και των Social Media και το άλλο στην κατηγορία Υποστήριξη Τοπικών Κοινοτήτων / Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, για τη μεγαλύτερη δεντροφύτευση στην ιστορία των Σπετσών, με πρωτοβουλία του Spetses mini Marathon.

Πέρα από τη διάκριση στις τρεις συγκεκριμένες κατηγορίες, τα βραβεία που κατέκτησε η Communication Lab, επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη των συμμετεχόντων στον αγώνα, αλλά και την εκτίμηση των κατοίκων του νησιού που βλέπουν τις Σπέτσες να επωφελούνται και ν΄ αναδεικνύουν την ομορφιά τους, μέσω της ξεχωριστής αυτής διοργάνωσης.

Αυτά τα στοιχεία επισήμανε και η CEO της Communication Lab και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon, Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, μιλώντας μετά την απονομή των βραβείων: «Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η χαρά, που μετά από οκτώ χρόνια διεξαγωγής του, το Spetses Mini Marathon παραμένει το κορυφαίο event αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα. Όπως όλοι γνωρίζουν, το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να παραμείνεις εκεί και εμείς το πετύχαμε με τη σκληρή δουλειά, την αγάπη των αθλητών και τη βοήθεια των κατοίκων των Σπετσών. Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω όλη την τοπική κοινωνία, από το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι τους εθελοντές και Σπετσιώτες πολίτες, για την αγάπη και τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Τα τρία αυτά σπουδαία βραβεία, γεμίζουν εμένα και τους συνεργάτες μου, με νέες δυνάμεις προκειμένου να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, να παρέχουμε το καλύτερο αθλητικό προϊόν, αλλά και να υπερθεματίζουμε τη μοναδικότητα και την ομορφιά των Σπετσών».

Με τα τρία νέα βραβεία, η συγκομιδή του Spetses Mini Marathon στα Τourism Awards έφτασε τα 15 , με το σύνολο των διεθνών και ελληνικών βραβείων να φτάνουν τα 31 γεγονός που το καθιστά το πιο πολυβραβευμένο multi sport event στην Ελλάδα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ