Superleague – Καραπαπάς σε Γκαγκάτση: “Έλεγες θα μας κάψεις και ζητάς ψήφο”


Το Δ.Σ. της Superleague δεν κύλησε σε ήρεμους ρυθμούς! Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, με τα όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς στον Μάκη Γκαγκάτση. Τι ισχυρίστηκε το μέλος των “ερυθρόλευκων” για το ματς των δύο στην Τούμπα.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου εξελέγη νέος πρόεδρος της Superleague. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ αναδείχθηκε νικητής στην ψηφοφορία που έγινε στο Δ.Σ. της Λίγκας, επικρατώντας του ανθυποψηφίου Μάκη Γκαγκάτση, αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι τόνοι στο συμβούλιο της Superleague ανέβηκαν προς το τέλος του, με τον Κώστα Καραπαπά να επιτίθεται στον Μάκη Γκαγκάτση, κάνοντας αναφορά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

“Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που έρχεσαι και βάζεις υποψηφιότητα και ζητάς την ψήφο των ομάδων, εσύ που έλεγες ότι θα μας κάψεις στην Τούμπα” ισχυρίστηκε αρχικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συνέχισε: “Εσύ που έλεγες ότι θα μας κάψει το πούλμαν και που δεν άφηνες τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να μπει στο γήπεδο”.

Επίσης, ο κ. Καραπαπάς επέρριψε ευθύνες στον Μάκη Γκαγκάτση για τις διαρροές προς τον Τύπο των όσων συζητούνται στις συνεδριάσεις της Superleague, αλλά και την προσπάθεια του να μην δώσει το «παρών» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Τούμπα!

Ο κ. Γκαγκάτσης δεν αντέδρασε, με την ένταση να “σβήνει” με παρέμβαση του νέου προέδρου της Λίγκας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ