Γκαγκάτσης: “Ιστορική σύμπραξη από ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό. Συμπλεγματικά σύνδρομα ο Καραπαπάς”

Ο Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο πρόεδρο της Superleague, Μηνά Λυσάνδρου, τονίζοντας αρκετές φορές πως θα τον στηρίξει. “Για να χάσουμε τις εκλογές, έπρεπε να υπάρξει συσπείρωση του παλιού ΠΟΚ – Συμπλεγματικά σύνδρομα ο Καραπαπάς”, τόνισε.

Ο υποψήφιος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μηνά Λυσάνδρου, από τον οποίο και ηττήθηκε στης εκλογές της Superleague, ενώ σχολίασε πως η προεδρία χάθηκε λόγο της συμμαχίας της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, σχολίασε και το “επεισόδιο” που είχε με τον Κώστα Καραπαπά κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Λίγκας.

“Για τον Λυσάνδρου έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Είναι από τους ανθρώπους που σπανίζουν και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να λύσουμε και είμαστε όλοι δίπλα του. Πάνω απ’ όλα είναι φίλος, του εύχομαι καλή δύναμη και θα είμαι δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί” ανέφερε αρχικά ο κ. Γκαγκάτσης.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ έκανε λόγο στη συνέχεια για… συμμαχία μεταξύ των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού: “Υπήρξε επιθυμία να βρεθεί λύση κοινής αποδοχής αλλά δεν κατέστη δυνατό κι έτσι φτάσαμε στις υποψηφιότητες του Λυσάνδρου και τη δικιά μου. Ως ΠΑΟΚ καταθέσαμε πρώτη φορά υποψηφιότητα για την Λίγκα. Όπως γνωρίζετε υπήρξε ιστορική σύμπραξη ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ουσιαστικά ήταν εναντίον της υποψηφιότητας του ΠΑΟΚ. Για να χάσουμε αυτές τις εκλογές έπρεπε να γίνει η σύμπραξη του πάλαι ποτέ ΠΟΚ. Όπως κι αν έχει είμαστε ενωμένοι. Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει ο Μηνάς Λυσάνδρου. Είμαστε συσπειρωμένοι και θα είμαι δίπλα στον κύριο Λυσάνδρου, που όπως σας είπα τον θεωρώ πολύ ικανό. Πιστεύω ότι αρχίζει μια νέα εποχή για τη Λίγκα και επαναλαμβάνω ότι θα είμαι δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί”.

Για τις αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη μετά το τέλος της διαδικασίας: “Δεν έχω προλάβει να δω κάτι, ωστόσο, συμφωνώ ότι εμείς σαν ΠΑΟΚ, κατεβήκαμε στη διαδικασία χωρίς την στήριξη κάποιας άλλης ομάδας από το Big-4”.

Για το επεισόδιο με τον Κώστα Καραπαπά: “Ο κ.Καραπαπάς, σηκώθηκε σε κάποια στιγμή, προφανώς έχοντας κάποια συμπλεγματικά σύνδρομα εναντίον μου μου και έκανε μία φραστική επίθεση σε μένα. Πραγματικά, μου είναι πολύ δύσκολο να πέσω σε αυτό το επίπεδο και να απαντήσω σε έναν άνθρωπο σε αυτό το ύφος και με αυτόν τον τόνο. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση εκεί και δεν έχω να απαντήσω κάτι. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του”.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ