Naomi Campbell: Γιόρτασε 33 χρόνια στο χώρο της μόδας με μία vintage φωτογραφία


Παραμένει ακόμη ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα.

Στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στην Naomi Campbell. Και όχι άδικα καθώς το διάσημο μοντέλο έκανε το καλύτερο κλείσιμο στο show του οίκου Valentino φορώντας ένα μαύρο, see through φόρεμα.

H Naomi Campbell επιβεβαιώνει συνέχεια πως δεν υπήρξε απλώς ένα από τα supermodels της χρυσής πεντάδας των 90’s αλλά μέχρι σήμερα παραμένει ένα από τα πιο περιζήτητα. Το διάσημο μοντέλο έκλεισε φέτος 33 χρόνια στο χώρο της μόδας και το γιόρτασε με μία vintage φωτογραφία από το ξεκίνημά τηςστο Instagram .

“Μου είπαν ότι θα διαρκούσε μόνο 11 χρόνια αλλά εγώ σήμερα γιορτάζω 33 χρόνια στη μόδα! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευγνώμων στον Θεό. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα υπάρξει μία μέρα που θα μοιραζόμουν ένα τέτοιο μήνυμα στα social media”, έγραψε στη λεζάντα και στη συνέχεια ευχαρίστησε τη μητέρα της, Valerie Morris Campbell, που ήταν στο στήριγμά της.

Στο τέλος η 48χρονη έκλεισε την ανάρτησή της λέγοντας: “Πηγαίνω από αεροπλάνο σε αεροπλάνο και δουλεύω συνεχώς. Οι φίλοι μου πάντα μου λένε να σταματήσω λιγάκι και να ξεκουραστώ όμως πλέον έχω μια αποστολή. Μια αποστολή για την ανάπτυξη της νέας γενιάς. Να διασφαλίσω ότι η βιομηχανία της μόδας είναι ένας χώρος που υμνεί την ισότητα και τη διαφορετικότητα. Σκοπός μου είναι να αλλάξω την αντίληψη που επικρατεί για την Αφρική”.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ