Απίθανη τελικά μια δεύτερη σεζόν του «Sharp Objects»


H δημιουργός της σειράς του HBO «Sharp Objects», Μάρτι Νόξον, είχε αναζωπυρώσει τις ελπίδες όλων όσων περίμεναν και μια δεύτερη σεζόν, ακολουθώντας έτσι το παράδειγμα του «Big Little Lies». Σε δηλώσεις της στο Φεστιβάλ SXSW η Νόξον ομολόγησε πως μαζί με τη Φλιν σκέφτονται σοβαρά μια επιστροφή στη σειρά: «Ισως θα υπάρξει ένα σίκουελ, ίσως θα μπορέσουμε να μάθουμε περισσότερα για την Αντόρα και την αδελφή της Καμίλ. Η Τζίλιαν κι εγώ έχουμε διάφορες ιδέες γι’ αυτό».

Δυστυχώς όμως δεν φαίνεται να έχουν τις ίδιες απόψεις με το κανάλι. Ο υπεύθυνος προγράμματος του HBO, ο Κέισι Μπλόις, δήλωσε στο Deadline πως μια νέα σεζόν του «Sharp Objects» είναι απίθανο να γίνει, λέγοντας πως «δεν έχουν έρθει [οι δημιουργοί] της σειράς σε μας με κάτι καινούργιο, και εδώ που τα λέμε μια σεζόν είναι αρκετή για την σειρά αυτή. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα καταφέρουμε να επιστρέψουν όλοι πίσω. Το δύσκολο είναι πως θα φέρουμε όλους πίσω, αλλά νιώθουμε πως μια σεζόν είναι αρκετή για αυτή την σειρά. Είχε το σωστό τέλος και νομίζω πως θα πρέπει να μείνει έτσι.»

Ο ίδιος δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένος με μια δεύτερη σεζόν του «Sharp Objects» ήδη από το καλοκαίρι λέγοντας πως ο ρόλος της Καμίλ ήταν αρκετά επίπονος για την Εϊμι Ανταμς και μάλλον δύσκολα θα επέστρεφε να κάνει κάτι ανάλογο και για άλλη μια σεζόν. Την ίδια μάλιστα αντίληψη είχε και η Μάρτιν Νόξον λέγοντας πως «δεν συζητάμε για μια δεύτερη σεζόν. Αυτό είναι όλο, οπότε απολαύστε το όσο μπορείτε».

Η σειρά ήταν βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Τζίλιαν Φλιν και σκηνοθετημένη εξολοκλήρου από τον Ζαν-Μαρκ Βαλέ, η σειρά ήταν εξαρχής προορισμένη να παραμείνει μια μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων, χωρίς πιθανότητες συνέχειας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ