Κύπρος: Θρίλερ με το πτώμα της γυναίκας – Ψάχνουν την κόρη της

Nέα τροπή παίρνουν οι έρευνες μετά τον εντοπισμό πτώματος γυναίκας στο Μιτσερό την περασμένη Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Οι νέες έρευνες που έγιναν στη σκηνή που βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας από τις Φιλιππίνες (σε σαπουνοποιημένη μορφή) στόχευσαν στον εντοπισμό της εξάχρονης κόρης του θύματος.

Όπως πληροφορείται το «Newsbomb» το θύμα δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα αφού αναμένεται το πόρισμα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων και του γενετικού υλικού. Ωστόσο, διερευνάται κατά πόσον πρόκειται για γυναίκα που δηλώθηκε ως ελλείπουσα τον Μάϊο του 2018.

Πάντως, η καταγγελία για την εξαφάνιση και αυτό αποτελεί άλλο ένα κομμάτι του παζλ έγινε από την κοπέλα που αναγνώρισε τα σκουλαρίκια του θύματος που βρέθηκαν στο φρεάτιο.

Το «Newsbomb» έχει τη φωτογραφία και το όνομα της γυναίκας η οποία φαίνεται να είναι το θύμα ωστόσο δεν τα δημοσιεύουμε για λόγους δεοντολογίας πριν από την επίσημη ενημέρωση της Aστυνομίας για την υπόθεση.

Όσον αφορά στις έρευνες για τον εντοπισμό του κοριτσιού γίνονται στη βάση μαρτυρίας ενώ η Αστυνομία δεν συνδέει το παιδί με το θύμα.

Τι είπε ο 33χρονος

Όπως πληροφορείται το «Νewsbomb»,ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι το θύμα εξαφανίστηκε σε περίοδο που δεν συζούσαν. Ο 33χρονος αναμένεται αύριο να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

ΠΗΓΗ Newsbomb.com.cy


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ