“Περί Τενεκέδων ξεγάνωτων” του Κώστα Χρονόπουλου


Τι άλλο θα δούμε, τι θα ακούσουμε, πόσο ακόμα θα φρίξουμε;

Κατά καιρούς ειπώθηκαν χαρακτηρισμοί – κυρίως από μέρους των ίδιων των Εθνογονέων για την Βουλή- όπως: χαμαιτυπείο, οίκος ανοχής κ.α.

του Κώστα Χρονόπουλου (Αρθρογράφου – Σχολιογράφου)

Πρόσφατα φαίνεται πως αποκτά και τον επίζηλο τίτλο του: Γανωματάδικου. “Γανωτής”  Υφυπουργός “γάνωσε τα κεφάλια” μικρών μαθητών επισκεπτών του Κοινοβουλίου με αναφορές σε σκουπιδό-τενεκέδες (ξεγάνωτους;). Με λογίδριό του  προσπάθησε να τους πείσει ότι επί εποχής της νυν Κυβέρνησης οι άνθρωποι έπαψαν να τρώνε από τενεκέδες σκουπιδιών, κάτι που συνήθιζαν επί της προηγούμενης διακυβέρνησης (;).

Ομολογουμένως τέτοιο ανεπίτρεπτο κομματικό γάνωμα σε παιδιά δεν έχει ξαναεπιχειρηθεί. Είναι καιρός οι εκλεγμένοι εκλεκτοί μας να συνέλθουν. Να αρχίσουν να σέβονται -όχι μόνον την αλήθεια – αλλά και τα παιδιά μας, κυρίως όταν σε αυτά απευθύνονται.

Αν πράγματι θέλουν να διαπαιδαγωγήσουν τους νέους μας, ώστε να γίνουν πολίτες με ήθος και αξιοπρέπεια οφείλουν να αποφεύγουν παρόμοιες συμπεριφορές.

Οι ιδεοληψίες, οι κομματικές ανάγκες και η αδίστακτη ιδιοτέλεια, εκφυλίζουν την κοινωνία και την μετατρέπουν σε… τενεκεδούπολη. (Όπου κυριαρχούν οι ξεγάνωτοι τενεκέδες, οι πονηροί γανωτές/γανωτζήδες, καθώς και οι εξαθλιωμένοι σκουπιδοτενεκεδοδιατρεφόμενοι).

ΥΓ Δεν γνωρίζω αν λέξεις-έννοιες  όπως : ιερά, όσια, ελπίδα του Έθνους σημαίνουν τίποτα για τους άθεους και τους ελληνόφωνους.

Αλλά, έλεος, ας αφήσουν τα Ελληνόπουλα βλαστάρια έξω από την ρυπαρή ανελέητη σκοπιμότητα του εθνοκτόνου κομματισμού!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ