Απίστευτο! Έχασαν το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι


«Tο μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» είναι  μία αμερικανική κινηματογραφική ταινία του 2001, με πρωταγωνιστές τον  Νικόλας Κέιτζ και την Πενέλοπε Κρουζ, που γνώρισε τεράστια επιτυχία από την πρώτη κιόλας ημέρα που προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη.

Το ιστορικό αυτό μαντολίνο θα ήταν το μουσικό όργανο που θα πρωταγωνιστούσε στην ομώνυμη θεατρική παράσταση που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Απριλίου στο θέατρο Rose, στο Kingston στην Αγγλία.

Τα πράγματα όμως φαίνεται να πήραν άλλη τροπή όταν ο πρωταγωνιστής της παράστασης, Alex Mugnaioni, έχασε το μαντολίνο!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η Secret, ο Alex επέστρεφε από την πρόβα και βγαίνοντας από το τρένο συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει το 129 χρόνων μουσικό όργανο. Όπως ήταν λογικό, στο άκουσμα της είδησης επικράτησε πανικός, με τους παραγωγούς της θεατρικής παράστασης να κάνουν έκκληση για την επιστροφή του μαντολίνου, το οποίο λένε ότι είναι ζωτικής σημασίας για την παράσταση. Οι Αρχές έχουν δώσει τα ακριβή στοιχεία για το πού και πότε χάθηκε το μουσικό όργανο, προκειμένου να βοηθήσουν στον εντοπισμό του. «Ήταν 18:34 το απόγευμα της προηγούμενης Τρίτης, σε τρένο που εκτελούσε δρομολόγιο στο Νοτιοανατολικό Λονδίνο». .

Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής είπε:

«Περάσαμε πολύ χρόνο για να βρούμε το τέλειο μαντολίνο. Είναι καταστροφικό να το χάσουμε τόσο κοντά στην πρεμιέρα. Σε όλη την παράσταση παίζω με το μουσικό αυτό όργανο και έτσι δημιουργήθηκε μια έντονη σχέση, θα είμαστε τόσο ευγνώμονες για την επιστροφή του».

Η παραγωγή, μάλιστα, προσφέρει εισιτήρια για την πρεμιέρα της παράστασης σε όποιον το βρει.

Στη θεατρική παράσταση η υπόθεση θα είναι ίδια με αυτή της κινηματογραφικής παραγωγής. Η υπόθεση του ρομαντικού δράματος διαδραματίζεται το 1942. Στο πλαίσιο της κοινής ιταλογερμανικής κατοχής, μια διμοιρία Ιταλών στρατιωτών φθάνει στην Κεφαλλονιά για να ενισχύσει την τυπική στο νησί παρουσία των λιγοστών ναζιστικών δυνάμεων.

Ένα παθιασμένο ειδύλλιο θα πλεχτεί βαθμιαία ανάμεσα στον φιλόμουσο λοχαγό των Ιταλών και τη μνηστευμένη κόρη του τοπικού γιατρού. Ώσπου, αναπόφευκτα, τα σύννεφα του πολέμου θα φτάσουν μέχρι τις ακτές του νησιού, απειλώντας την ηρεμία τόσο των κατοίκων όσο και των ανυποψίαστων κατακτητών. Όλα αυτά πάντα υπό τους ήχους του μαντολίνου.

Έχασαν το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι

Έχασαν το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ