Ευρωεκλογές 2019: Το προεκλογικό σποτ… “φωτιά” των ΑΝΕΛ με το κανίς «Thanassis» (vid)


Κάποτε ήταν ο «μικρός Αλέξης» που μάθαινε να γράφει με το δεξί. Τώρα, στο νέο προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ, πρωταγωνιστής είναι ένα χαριτωμένο μαύρο κανίς, ο Thanassis

Το προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ παρουσιάστηκε μαζί με το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, το απόγευμα της Τρίτης (16.04.2019) στο Ζάππειο. Εκεί ήταν και ο… Thanassis (σ.σ. Boris είναι το πραγματικό όνομα του χαριτωμένου κανίς), που φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά του Πάνου Καμμένου.

Το σποτ ξεκινά με μια γυναίκα να μιλά γερμανικά και να φωνάζει τον… Thanassis. Το μικρό κανίς πηδά μια πινακίδα που γράφει «ευρωεκλογές 2019» και πάει στη γυναίκα, η οποία τον επιβραβεύει που είναι υπάκουος. Καμμένος: Και επίσημα στο πλευρό των ευρωσκεπτικιστών – Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του

Οι εντολές δεν σταματούν εκεί. «Σήκω», «Κάτσε» λέει η Γερμανίδα και ο Thanassis υπακούει. Μέχρι και κωλοτούμπα τον βάζει να κάνει. Κι εκείνος δεν της χαλά χατήρι. Του δίνει ψίχουλα και της φέρνει μια… δεσμίδα 500ευρα.

«Σε αυτές τις εκλογές, μην ψηφίσεις κανέναν Thanassis. Ανεξάρτητοι Έλληνες, υπακούμε μόνο σε μια φωνή, τη φωνή των Ελλήνων» είναι το μήνυμα με το οποίο «κλείνει» το προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ.

Η αποκρυπτογράφηση του μηνύματος μάλλον δεν θέλει και… πολλά. Το γιατί επιλέχθηκε γυναίκα να δίνει εντολές στα γερμανικά είναι σαφές, παραπέμπει στην Άνγκελα Μέρκελ. Όπως και τα… ψίχουλα έναντι 500ευρων. Όσο το γιατί επιλέχθηκε το όνομα Thanassis; Αυτό ίσως είναι ένας γρίφος. Θα μπορούσε να είναι αναφορά στον Θανάση Παπαχριστόπουλο, που εγκατέλειψε τους ΑΝΕΛ και ψήφισε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δείτε το σποτ των ΑΝΕΛ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ