Κούλογλου: Ο Κουρουμπλής έπρεπε να είχε παραιτηθεί


Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Αμβρόσιο και μάλιστα Στέλιος Κούλογλου δεν δίστασε να ζητήσει την παραίτησή του.

Οι αντιδράσεις για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνεχείς μετά τη φωτογραφία και τη συνάντηση με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και ο Στέλιος Κούλογλου δήλωσε ευθαρσώς ότι έπρεπε να είχε παραιτηθεί.

«Ο κ. Κουρουμπλής διέπραξε ένα ολέθριο λάθος, μας εξέθεσε όλους, θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του είτε παραιτούμενος είτε αναγνωρίζοντας το λάθος του», ήταν τα λόγια του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο ραδιόφωνο News24/7.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο κ. Κούλογλου ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί «γιατί ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει και πολλά γιατί ήδη υπήρξε κλυδωνισμός γύρω από το ευρωψηφοδέλτιο με την κυρία Λοίζου».

Συνεχίζοντας το ίδιο θέμα δήλωσε πως το κόμμα αποδοκίμασε την κίνηση του. «Ο κ.Κουρουμπλής είναι και βουλευτής με την κυβερνητική πλειοψηφία να είναι οριακή, το κόμμα πάντως τον αποδοκίμασε».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ