Προσανατολισμός σπιτιού: Πού κοιτάξει η εξώπορτα του σπιτιού και τι σημαίνει;

Για να ελέγξεις τις επιδράσεις της ενέργειας προσανατολισμού και στο δικό σου σπίτι, σημείωσε την κατεύθυνση που κοιτάζει η εξώπορτα και δες τι σημαίνει.

Αν ο προσανατολισμός του σπιτιού είναι…
Διάβασε επίσης: Πώς θα νικήσεις την υγρασία στην ντουλάπα; Ήξερες ότι τα μωρομάντιλα καθαρίζουν ΚΑΘΕ λεκέ στο σπίτι; Και άλλες συμβουλές από μαμάδες

Βόρειος
Η ενέργεια που έρχεται από το Βορρά φέρνει γαλήνη, γι’ αυτό και τα βορεινά σπίτια αποτελούν ιδανικά ησυχαστήρια και προσφέρουν ανακούφιση και προστασία. Παρ’ όλα αυτά, δεν αποτελούν ιδανική κατοικία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ανατολικός
Από την Ανατολή έρχεται ενέργεια που μας ζωντανεύει και μας τονώνει, γι’ αυτό και τα σπίτια με ανατολικό προσανατολισμό είναι ιδανικά για μωρά, παιδιά και ηλικιωμένους. Αποτελούν χαρούμενους χώρους και ιδανική επιλογή για μακροχρόνια χρήση.

Νότιος
Σπίτι-παγίδα, αφού ο προσανατολισμός αυτός μπορεί από τη μία να σημαίνει ότι έχεις μεγάλη θέση στην κοινότητα, αλλά από την άλλη οι περιουσίες ενδέχεται να αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς. Ένα τέτοιο σπίτι θα σε αναζωογονήσει, αλλά πιθανότατα να μην αντέξεις να μείνεις εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δυτικός
Δημιουργία στον ελεύθερό σου χρόνο, καθώς και ηρεμία πρόκειται να σου φέρει ένα τέτοιο σπίτι. Εάν το παρελθόν σου χαρακτηρίζεται δραστήριο και τώρα σιγά σιγά χαλαρώνεις, είναι ό,τι πρέπει για εσένα. Για καλύτερα αποτελέσματα, διατήρησέ το απλό, χωρίς πολλά χρώματα και αντικείμενα.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ