Κράτος οπερέτα! Αθώωση Τσουκάτου πρότεινε η εισαγγελέας για το 1 εκατ. μάρκα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ


Απίστευτη παρωδία – Ο «στρατηγός» του ΠΑΣΟΚ παραδεχόταν ότι πήρε τα χρήματα και τα έβαλε στα ταμεία του Κινήματος και η εισαγγελέας τον αθώωσε

Με ένα μάλλον ακατανόητο σκεπτικό, η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ελένη Σκεπαρνιά πρότεινε την αθώωση του άλλοτε «στρατηγού» του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Τσουκάτου, για συνέργεια σε δωροδοκία υπαλλήλων του ΟΤΕ.

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων εκδικάζεται η υπόθεση για τη σκανδαλώδη σύμβαση 8002 του ΟΤΕ η οποία υπεγράφη με τη Siemens το 1997.

Σύμφωνα με την εισαγγελική λειτουργό, ο Θεόδωρος Τσουκάτος πράγματι έλαβε 1 εκατ. μάρκα το 1999 από κεντρικό λογαριασμό της Siemens στην Αυστρία, το οποίο όμως δεν πήγε στα ταμεία του κόμματος όπως ο ίδιος ισχυρίζεται αλλά σε υπαλλήλους του ΟΤΕ.

Ωστόσο επειδή δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν από την έρευνα οι αποδέκτες υπάλληλοι των «δώρων», η κ. Σκεπαρνιά πρότεινε την αθώωσή του όπως και των παρένθετων προσώπων που μέσα από τους λογαριασμούς τους έφτασαν τα χρήματα στον Θεόδωρο Τσουκάτο.

Όπως δήλωσε ο συνήγορός του Διονύσης Γκούσκος «η πρόταση της κ. Εισαγγελέως περι αθώωσης του Θ. Τσουκάτου ανεξαρτήτως της εσφαλμένης αιτιολογίας της, είναι μία πρώτη δικαίωση της Δικαιοσύνης και της λογικής».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ