Τι τον «ανάβει» περισσότερο, σύμφωνα με το ζώδιό του;


Ποιο είναι το ιδανικό σκηνικό για να ξυπνήσετε το ερωτικό πάθος στη σχέση σας; Με ποιο τρόπο θα ανεβάσετε τη λίμπιντο του αγαπημένου σας στα ύψη; Πώς θα γίνει απολύτως απαραίτητη η παρουσία σας στην καθημερινότητα του; Τα μικρά μυστικά του ζωδιακού κύκλου που απογειώνουν τις αισθήσεις!

Όσο προχωράει μια ερωτική σχέση, τόσο καλύτερα ανακαλύπτουμε τις ερωτικές στιγμές που απογειώνουν τις αισθήσεις και των δυο μας! Μπορεί να έχουμε ήδη συνειδητοποιήσει τα βασικά στοιχεία που δημιουργούν μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο μας, αλλά τι είναι όμως, αυτό το κάτι που θα τον ξετρελάνει, πραγματικά; Τα μυστικά του ζωδιακού κύκλου αποκαλύπτουν το τι και το πώς, για να πετύχουμε το απόλυτο! Ξεκινάμε;

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου
Ο Κριός αγαπάει το απροσδόκητο. Αν και συνήθως, κρατάει τα ηνία στο κρεβάτι, δεν θα τον χαλάσει καθόλου εάν πάρετε πρωτοβουλίες. Αντίθετα, του αρέσει να αντιμετωπίζει την κυρίαρχη, επιθετική σας πλευρά, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα!

Από την άλλη, το να τονώσετε τον ανδρικό του εγωισμό είναι κάτι που ξυπνάει το ερωτικό του πάθος, αλλά και την παρορμητική του πλευρά. Μπορεί να βαριέται εύκολα, αλλά όσο δημιουργείτε εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή, τόσο περισσότερο θα προσπαθεί να μαντέψει το επόμενο βήμα σας.

Και εάν φέρνει αντιρρήσεις στις ορέξεις σας; Δεν χρειάζεται και πολλή προσπάθεια για να τον πείσετε, ενώ μπορείτε και να τον υποβάλλετε σε ειδικές «τιμωρίες», εάν δεν συμπεριφέρεται σωστά. Είναι σίγουρο πως θα του αρέσει πολύ η νέα σας τακτική!

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου
Ο Ταύρος είναι πολύ συνδεδεμένος με κάθε είδους σωματική επαφή. Του αρέσει να μαγειρεύετε μαζί το δείπνο ή να παρακολουθείτε μια ταινία και να αγγίζεστε, τόσο τυχαία όσο και με σχέδιο δράσης!

Αυτό που αποζητά είναι η έντονη σωματική επαφή. Πιάστε του το χέρι, χαϊδέψτε του τα μαλλιά, κρατήστε τον αγκαλιά όσο χαλαρώνει στον καναπέ και είναι δικό σας για πάντα!

Αυτό που τον ευχαριστεί περισσότερο είναι να σας προσφέρει σωματική επαφή και να του την ανταποδίδετε στο έπακρο. Τρελαίνεται για ερωτικά μασάζ και τον ελκύει ιδιαίτερα η ιδέα ενός ερωτικού παιχνιδιού.

Ο Ταύρος θέλει να «υπογράφει» την ερωτική σας επαφή, οπότε ένα-δυο φτερά, μερικά παγάκια σε ένα μπολ ή το ειδικό αρωματικό κερί που λιώνει και μετατρέπεται σε έλαιο μασάζ είναι στοιχεία που τον εξιτάρουν απίστευτα!

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου
Ο ευκολότερος τρόπος για να διατηρήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον ενός Διδύμου στην κρεβατοκάμαρα είναι να αυξήσετε τη δημιουργικότητά σας. Μαζί του μπορείτε να πειραματιστείτε με πολλά και διάφορα στο κρεβάτι, αλλά θα του κεντρίσετε περισσότερο το ενδιαφέρον εάν προτείνετε παιχνίδια ρόλων, διαφορετικές θέσεις ή δηλώσετε πρόθυμη να ακολουθήσετε τις φαντασιώσεις του.

Θα εκπληρώσει αμέσως τις επιθυμίες σας, αρκεί να του ξεκαθαρίσετε απλά, γρήγορα και εύκολα αυτό που θέλετε. Στον Δίδυμο αρέσει πολύ να μιλάτε κατά τη διάρκεια του σεξ και βρίσκει πολύ σέξι το να εκφράζεστε με δυνατή φωνή!

Τον ευχαριστεί ιδιαίτερα να παρατείνει τον χρόνο της συνεύρεσής σας, οπότε δεν χρειάζεται να διστάσετε ούτε λεπτό, για να του πείτε τι σας ευχαριστεί ή πόσο απολαμβάνετε το καθετί.

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Ο Καρκίνος, αθεράπευτα ρομαντικός, σας δίνει τις προδιαγραφές εύκολα και γρήγορα για να ενεργοποιήσετε την ερωτική του διάθεση, αρκεί να βασιστείτε σε αυτό το χαρακτηριστικό του.

Το να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό σκηνικό, να επενδύσετε σε αρκετό χρόνο και να ακολουθήσετε ένα σχέδιο δράσης με ρομαντικά βήματα μπορεί να σας φανεί παλιομοδίτικο, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσει να φθάσετε πολύ μακριά μαζί του!

Το σημείο στο οποίο δίνει μεγαλύτερη έμφαση ένας Καρκίνος είναι το πόσο πολύ σας ενδιαφέρει η ερωτική σας ζωή. Αναπτύξτε την οικειότητα μεταξύ σας και δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα που θα περάσετε και κατά τη διάρκεια της σεξουαλική σας επαφής, ώστε να τον μαγέψετε με τον αισθησιασμό σας και να τον κάνετε να «λιώσει» στα χέρια σας!

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Ο Λέων θέλει να δείχνει την κυριαρχία του στην κρεβατοκάμαρα με επιδεικτικές τάσεις, ακόμα κι αν αυτό το θέαμα αφορά μόνο τους δυο σας! Του είναι πολύ εύκολο να λειτουργεί σε δύο ταχύτητες: Με αισθησιασμό και ρομαντισμό ή με πάθος και ένταση.

Για να ικανοποιήσετε την πρώτη πλευρά του μπορείτε να επενδύσετε σε φιλιά και χάδια. Για να βγάλετε στην επιφάνεια το πάθος που κρύβεται μέσα του, δεν έχετε παρά να επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά το όνομά του κατά τη διάρκεια της επαφής.

Και για να τον κάνετε να τρέχει από πίσω σας, μπορείτε να τονώσετε το ερωτικό του προφίλ προτείνοντάς του να τον τραβήξετε μερικές προσωπικές φωτογραφίες του, αυστηρά ακατάλληλες!

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Ο Παρθένος επενδύει σε βαθύτερες σχέσεις και θέλει να έρχεται σε στενή επαφή μαζί σας. Η αγαπημένη του ασχολία, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ο τρόπος του να συνδεθεί μαζί σας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Η πνευματική επαφή είναι αυτή που πρωταγωνιστεί και όταν κλείσει η πόρτα της κρεβατοκάμαρας! Για να τον ξετρελάνετε δείξτε του πόσο σημαντικός είναι για εσάς, προσφέροντας του αυτά τα μικρά και ασήμαντα που τον ενθουσιάζουν.

Θα ξετρελαθεί όταν διαπιστώσει πως έχετε επισημάνει τις αδυναμίες του, όπως πόσο του αρέσουν τα φιλιά ακριβώς πίσω από το αυτί ή το να του ξύσετε απαλά την πλάτη!

Στην ερωτική σας επαφή θέλει να προσφέρει αυτό που επιθυμείτε περισσότερο και είναι πρόθυμος να μοιραστεί μαζί σας τις προτιμήσεις του, ενώ από τη στιγμή που θα ανακαλύψετε τις αντιδράσεις του στις κινήσεις σας θα ενεργοποιήσετε το ευαίσθητο σημείο του, για πάντα!

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Ο Ζυγός μπορεί να εστιάζει στην ισορροπία και να χαρακτηρίζεται από την αμεροληψία στις κοινωνικές του εκδηλώσεις, αλλά στο κρεβάτι αγαπάει περισσότερο το χάος!

Όσο περισσότερο τον γνωρίζετε, τόσο περισσότερο θα δείτε πως ο Ζυγός μπορεί να είναι κύριος με Κ κεφαλαίο στην καθημερινότητα του, αλλά φωτιά στο κρεβάτι.

Οι ερωτικές καταστάσεις που παίζουν μεταξύ κυριαρχίας και υποταγής τον εξιτάρουν ιδιαίτερα. Βέβαια, η τρυφερή του καρδιά προσθέτει και αρκετές δόσεις ρομαντισμού στο ερωτικό παιχνίδι. Ένας συνδυασμός που κάνει τον Ζυγό απίστευτα σέξι!

Η αίσθηση της δικαιοσύνης που τον διακατέχει, όμως, εκφράζεται και στη σεξουαλική του δράση νιώθοντας απόλυτα ικανοποιημένος, όταν θα ελέγξει ότι έχετε ικανοποιηθεί πλήρως και εσείς!

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Αν έχετε σχέση με Σκορπιό, τότε γνωρίζετε πόσο δραστήριος γίνεται στην κρεβατοκάμαρά του! Μια μικρή προθέρμανση σε επίπεδο άσκησης, πριν πέσετε μαζί του στο κρεβάτι, θα τονώσει τους μύες σας, ώστε να μπορέσετε να βγείτε αλώβητες από τις «ερωτικές ασκήσεις» με τον Σκορπιό.

Διανύοντας τη ζωή του με ένταση και πάθος, λατρεύει τη διασκέδαση. Για να εξακολουθήσετε να τον ελκύετε, μην παραλείψετε να προσφέρετε ένα διασκεδαστικό τόνο στις ερωτικές σας περιπτύξεις.

Προσπαθήστε να βγείτε έξω από τη ζώνη της άνεσής σας, δοκιμάζοντας να κάνετε σεξ σε απρόβλεπτα σημεία, όπως η μπανιέρα, το αυτοκίνητο, κάμπινγκ στο δάσος, διακοπές στο εξοχικό των γονιών σας, κ.λπ. Η αίσθηση περιπέτειας κυλάει στις φλέβες του Σκορπιού, οπότε αυτός είναι ένας εύκολος δρόμος για να τον μαγέψετε!

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Ο βασικός στόχος του Τοξότη είναι να περνάει καλά και αυτό μετράει διπλά για την ερωτική του σχέση. Θέλει να είναι μαζί σας, διότι είστε στα high σας, όταν βρίσκεστε και γιατί θέλετε να απολαμβάνετε τη ζωή με τον ίδιο τρόπο, ακόμα και όταν δεν συναντιέστε.

Για να τονώσετε το ενδιαφέρον του στείλτε του σέξι μηνύματα, προκλητικές φωτογραφίες και ξεκινήστε ακόμα και τηλεφωνικό σεξ μαζί του! Όλα αυτά είναι τροφή για σκέψη για εκείνον, ώστε να μην σας βγάζει από το μυαλό του όλη μέρα.

Και ενώ μπορεί να μην βάζει αυστηρά κριτήρια και όρια για τη ζωή του, σίγουρα θέλει να εξερευνήσει τα όρια σας σε ερωτικό επίπεδο, ανακαλύπτοντας εάν είστε διατεθειμένες να δοκιμάσετε όσα του περιγράφετε!

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Ο Αιγόκερως είναι το αφεντικό στην αίθουσα συνεδριάσεων, το ίδιο και στο κρεβάτι του! Δηλαδή, του αρέσει να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και σκηνοθετεί όλα τα πλάνα ως βασικός πρωταγωνιστής, αρκεί να του δώσετε τον ρόλο!

Χρειάζεται να τον ενθαρρύνεται, ώστε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ενώ δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να βγάλετε την kinky πλευρά σας στο κρεβάτι, πράγμα που θα εκτιμήσει δεόντως.

Ενθουσιάζεται όταν φέρνετε νέες ιδέες και παιχνίδια/αντικείμενα στο κρεβάτι, τα οποία βέβαια θα δοκιμάσετε μαζί. Μαζί του μπορείτε να φθάσετε στα άκρα, ανακαλύπτοντας ακόμα και τα παιχνίδια BDSM, με σκοπό να φθάσετε ως ανίκητη ομάδα στην υπέρτατη ηδονή.

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Στον Υδροχόο αρέσει να πειραματίζεται στη ζωή του και αυτή η διάθεση τον ακολουθεί και στην κρεβατοκάμαρά του. Οπωσδήποτε, κρατάει μια μακρά λίστα με το τι θα ήθελε να δοκιμάσει μαζί σας και είναι έτοιμος να τα συζητήσετε με κάθε λεπτομέρεια, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε!

Για να τον ξετρελάνετε μπορείτε να πειραματιστείτε μαζί του με νέες μεθόδους και τρόπους σεξουαλικής απόλαυσης, ενώ θα γίνει δικό σας για πάντα εάν μοιραστείτε μαζί του μερικές από τις φαντασιώσεις σας.

Ο Υδροχόος θα μείνει αιώνια πιστός σε εσάς εάν γίνετε ιδιαίτερα δημιουργική κατά τη διάρκεια του σεξ και διασκεδάζετε μαζί του με νέες στάσεις, παιχνίδια ή ακόμα και με ένα τρίτο πρόσωπο!

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Οι Ιχθείς βάζουν τη φαντασία τους να δουλέψει στην καθημερινότητά τους, πόσο μάλλον στον χώρο της κρεβατοκάμαρας! Με δημιουργική φαντασία λοιπόν, αντιμετωπίζουν και την ερωτική τους σχέση, στοιχείο που τους κάνεις ακαταμάχητους.

Για έναν Ιχθύ, το να εκφράσετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας προς εκείνον με αρκετές δόσεις οικειότητας και ρομαντισμού είναι ένας τρόπος για να του τραβήξετε το ενδιαφέρον. Χρειάζεται στοργή και προδέρμ για να ανθίσει ο έρωτάς του για εσάς!

Η ικανότητά σας να ζωντανέψετε τον φανταστικό του κόσμο μέσα από ένα παιχνίδι ρόλων, ρούχων ή με ευφάνταστες ατάκες που θα δίνετε ο ένας προς τον άλλον είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, ενώ εάν όλα αυτά πραγματοποιούνται χαλαρά, με αργές, ήρεμες κινήσεις τότε το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει, κυριολεκτικά!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ