Καλοί λόγοι να ξεκινήσεις μπάνια από τώρα


Ε, σου έχουμε μερικούς!

Γιατί οι παραλίες είναι άδειες

Κάν’το λίγο εικόνα: Ιούνιος/Ιούλιος στο ΚΑΠΕ. Πατείς με πατώ σε, θολά νερά, παιδάκια να τρέχουν από δω κι από εκεί, φασαρία, πανικός, όλεθρος. Αυτήν την περίοδο οι παραλίες είναι άδειες, τα νερά πεντακάθαρα και εσύ μπορείς να απολαύσεις τις απλωτές σου ελεύθερος και ωραίος.

Και οι δρόμοι για τις παραλίες το ίδιο

Θυμάσαι το μποτιλιάρισμα τις ώρες αιχμής για τις παραλίες έτσι; Ναι, αυτό το πράγμα που σε κάνει να βλαστημάς πίσω από το τιμόνι, ενώ η πλάτη σου ιδρώνει στο κάθισμα. Ε, αυτό δεν υφίσταται προς το παρόν και αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ψυχική σου υγεία.

Γιατί το κρύο νερό κάνει καλό στο σώμα

Κρυουλιάρηδες όλου του κόσμου μάθετε και αυτό: το κρύο νερό κάνει καλό στο κορμάκι σας. Αυξάνει τον μεταβολισμό, βελτιώνει την όψη των μαλλιών και της επιδερμίδας, ενισχύει το ανοσοποιητικό και την κυκλοφορία του αίματος.

Και στο πνεύμα

Στο ψυχολογικό/νοητικό κομμάτι, το κρύο νερό δίνει φυσική τόνωση αυξάνοντας την νοητική και σωματική εγρήγορση, ενώ μπορεί να μειώσει το στρες και να τονώσει την ερωτική διάθεση. Αμέ.

Γιατί θα έχεις μαυρίσει μέχρι τον Μάιο

Φυσικά, χωρίς σολάριουμ όπως όλοι την προ-καλοκαιρινή περίοδο, θα αποκτήσεις ένα ωραιότατο σοκολατί χρωματάκι όταν οι υπόλοιποι θα είναι σαν το γάλα μέσα στις μύγες. Επίσης, το μαύρισμα σε κάνει να δείχνεις πιο ωραίος και πιο αδύνατος. Διπλό το καλό.

Γιατί είναι μια ωραία και δωρεάν μορφή γυμναστικής

Βαριέσαι αφόρητα το γυμναστήριο; Δεν έχεις χρήματα να γραφτείς; Θες να κάνεις κάτι που θα σε βοηθήσει να κάψεις θερμίδες και να δυναμώσεις συνολικά το σώμα σου; Ω, ναι. Το μπάνιο στη θάλασσα (ή στην πισίνα) είναι μια πολύ καλή επιλογή για όλα τα παραπάνω. Μάλιστα η άνωση του νερού το καθιστά ιδανικό αν έχεις ενοχλήσεις σε μέση και γόνατα.

Για το socializing

Τι νόμιζες; Μόνο εσύ είχες την ευκαιρία να διαβάσεις αυτό το άρθρο; Κορίτσια και αγόρια που ψήθηκαν έχουν ήδη κινήσει διαδικασίες για τα πρώτα μπάνια και – που ξέρεις; – μπορεί κάποιο από αυτά να σε ενδιαφέρει. Η παραλία είναι το κατάλληλο μέρος να γνωρίσεις το μελλοντικό σου ταίρι, και να μη βρεθείς προ εκπλήξεων και αποκαλυψεων μετά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ