6 Δεκεμβρίου 2025

Κιμ Καρντάσιαν: «Ήταν εκτός εαυτού, νόμιζα ότι είχε πέσει θύμα βιασμού»


Η στυλίστρια και προσωπική φίλη της Κιμ Καρντάσιαν, Σιμόν Χαρούς, κατέθεσε στη δίκη για τη ληστεία της ινφλουένσερ που συνεχίζεται στο Παρίσι.Σήμερα ανάμένεται να καταθέσει και η ίδια η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας 

Η Κιμ Καρντάσιαν που είχε πέσει θύμα ληστείας πριν από σχεδόν μια δεκαετία στο Παρίσι, αναμένεται να εμφανιστεί σήμερα (13/5) στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσει τους δράστες που ονομάστηκαν «παππούδες ληστές». Η στυλίστρια Σιμόν Χαρούς δήλωσε στο δικαστήριο ότι τη νύχτα που η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι, ξύπνησε από τις κραυγές τρόμου της Αμερικανίδας σταρ και φοβήθηκε ότι είχε «πέσει θύμα βιασμου».

Η 45χρονη Χαρούς μίλησε στον δικαστή Ντέιβιντ ντε Πα στην αίθουσα Βολταίρ του ποινικού δικαστηρίου του Παρισιού μέσω διερμηνέα, περιγράφοντας τη ληστεία που έλαβε χώρα στη γαλλική πρωτεύουσα πριν από σχεδόν μια δεκαετία.

Η Χαρούς, η οποία λέει ότι εργάζεται για την Καρντάσιαν εδώ και πολλά χρόνια και είναι φίλη της από την παιδική της ηλικία, είπε στο δικαστήριο ότι ξύπνησε από «έναν ήχο που δεν είχα ακούσει ποτέ από την Κιμ… Ήταν τρόμος».

Κοιμόταν σε ξεχωριστό διαμέρισμα, στον επόμενο όροφο από αυτό της Καρντάσιαν, και όπως είπε «Αυτό που άκουσα συγκεκριμένα ήταν [την Κιμ να λέει], “Έχω μωρά και πρέπει να ζήσω – αυτό έλεγε συνέχεια... Πάρε τα πάντα. Πρέπει να ζήσω”.

Είπε στον δικαστή: «Όταν συνειδητοποίησα ότι κάτι τρομερό συνέβαινε στον επάνω όροφο και συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν φίλοι [στο δωμάτιο της Κιμ], άρχισα να ψάχνω για το τηλέφωνό μου και άρχισα να ψάχνω για κάτι που θα μπορούσε να σώσει τη ζωή τη δική μου και της Κιμ».

Στη συνέχεια, κλειδώθηκε στο μπάνιο της και κρύφτηκε στο ντους της, όπου τηλεφώνησε στην αδερφή της Καρντάσιαν, Κόρτνεϊ, και έστειλε μήνυμα στον φύλακα ασφαλείας της, Πασκάλ Ντουβιέ, λέγοντάς τους: «Κάτι δεν πάει καλά… Η Κιμ είναι στον επάνω όροφο με άντρες και χρειαζόμαστε βοήθεια».

Λίγα λεπτά λεπτά αργότερα, η Καρντάσιαν μπήκε στο δωμάτιό της: «Βλέποντας τη φίλη μου με τα πόδια της δεμένα με ταινία και μια πολύ ελαφριά ρόμπα χωρίς τίποτα από κάτω, και με τα πάντα ανακατεμένα και τραβηγμένα, νόμιζα ότι θα μπορούσε να είχε βιαστεί ή να είχε κακοποιηθεί πολύ».

Είπε ότι η Καρντάσιαν ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη, προσθέτοντας: «Ήταν εκτός εαυτού, δεν την έχω ξαναδεί έτσι. Ούρλιαζε, “Πρέπει να φύγουμε, τι κάνουμε αν επιστρέψουν; Πρέπει να πηδήξουμε από τον πρώτο όροφο, πρέπει να βγούμε έξω”».

Περιγράφοντας την Καρντάσιαν ως «εκτός εαυτού», είπε ότι πιστεύει ότι η σταρ «ήταν ακόμα τραυματισμένη» όσο περίμεναν βοήθεια μετά τη ληστεία και συνέχισε περιγράφοντας τη σκηνή μετά το περιστατικό ως «πολύ χαοτική».

Η ίδια η Καρντάσιαν θα αντιμετωπίσει 10 κατηγορούμενους, οι οποίοι φέρεται να διέπραξαν μια από τις πιο τολμηρές ληστείες διασημοτήτων στη σύγχρονη γαλλική ιστορία τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Οκτωβρίου του 2016. Η δίκη βρίσκεται τώρα στην τρίτη εβδομάδα της.

Η Καρντάσιαν που βρέθηκε τότε στη γαλλική πρωτεύουσα για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήταν μόνη στο σπίτι τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Οκτωβρίου, ενώ η αδερφή της, Κόρτνεϊ, και η συνοδεία της -συμπεριλαμβανομένου του φρουρού ασφαλείας της- είχαν παει να διασκεδάσουν σε ένα κλαμπ.

Πέντε μασκοφόροι άνδρες που παρίσταναν τους αστυνομικούς εισέβαλαν στο ξενοδοχείο, ενώ δύο από αυτούς μπήκαμν στο δωμάτιο της Καρντάσιαν και τη λήστεψαν υπό την απειλή όπλου. Λέει ότι στη συνέχεια την έδεσαν και την φίμωσαν με ταινία και καλώδια και την άφησαν στην μπανιέρα.

Η αστυνομία λέει ότι οι άνδρες διέφυγαν με ποδήλατα, με κοσμήματα αξίας περίπου 9 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένου ενός δαχτυλιδιού αρραβώνων αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων που της είχε κάνει δώρο ο τότε σύζυγος της , Κάνιε Γουέστ. Πριν από την εμφάνισή της, οι δικηγόροι της Καρντάσιαν δήλωσαν ότι ήταν έτοιμη να «αντιμετωπίσει» τους δράστες της στο Παρίσι και σκόπευε να το κάνει «με αξιοπρέπεια και θάρρος».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ