Σχέδιο «Πυθία» με… στόχο τη δολοφονία Καραμανλή: Δεν υπήρξε ποτέ.

Στο φως έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι ουδέποτε υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.
Έγγραφο της ΕΥΠ αποκαλύπτει πως πρόκειται για στημένη υπόθεση.
Αύριο ξεκινά η δίκη για το «σχέδιο Πυθία» όπως είχε ονομαστεί η «επιχείρηση».
Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2011 και έμοιαζε με… κατασκοπευτικό θρίλερ ανάλογο του Χόλιγουντ.

Οι θεωρίες συνωμοσίας που έχει ακούσει ο καθένας μας γύρω από την επιχείρηση δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, το περίφημο σχέδιο «Πυθία» είναι άπειρες. Το πόσοι έλεγαν ότι γνώριζαν δικούς μας πράκτορες, οι οποίοι είχαν γνώση της υπόθεσης, δεν λέγεται. Σήμερα, τόσο η Εφημερίδα των Συντακτών, όσο και ΤΑ ΝΕΑ αποκαλύπτουν έγγραφο που αποδεικνύει ότι αυτή η επιχείριση δεν υπήρξε ποτέ. Ότι αυτή η επιχείριση κατασκευάστηκε και διοχετεύτηκε για να εξιδανικεύσει τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Κάποιοι φυσικά δεν χρειάζονταν το έγγραφο για να πιστέψουν ότι το σχέδιο «Πυθία» ήταν «μούφα». Και σήμερα αισθάνονται δικαιωμένοι και με την βούλα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Την Παρασκευή 19/04/2019 ξεκινάει στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της υποτιθέμενης απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Κώστα Καραμανλή. Μια δίκη επί της ουσίας χωρίς αντίκρυσμα αφού με έγγραφο που έχει αποστείλει ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης σε όλους τους αρμόδιους υπουργούς και σε όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που είναι επίσης αρμόδιοι αναφέρει ότι η υπόθεση «Πυθία» ουδέποτε υπήρξε. Ήταν όλη, από την αρχή ως το τέλος μια κατασκευασμένη υπόθεση. Και σε μια δίκη που σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, έχει αποφασίσει να παραστεί ως πολιτική αγωγή παρά το γεγονός ότι πριν από δυο χρόνια ενημερώθηκε ότι η υπόθεση αυτή πολύ απλά δεν υπήρξε!Πως «στήθηκε» το σχέδιο «Πυθία»

Έγγραφο της ΕΥΠ τον Φεβρουάριο του 2009 εμφανίζει Ρώσους πράκτορες να αποτρέπουν την απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Οι ελληνικές αρχές ενημερώνονται μάλιστα εκ των υστέρων από Ρώσο πράκτορα μέσω αναξιόπιστης ελληνικής πηγής. Όμως, όλα αυτά λαμβάνονται υπόψιν ως πολύ σοβαρά. Η διοίκηση της ΕΥΠ τότε υιοθετεί και μεταφέρει στην πολιτική ηγεσία της χώρας τις «πληροφορίες».

Κανείς δεν αναρωτήθηκε τότε, όπως σημειώνει η Εφημερίδα των Συντακτών, πως ήταν δυνατόν η φρουρά του Καραμανλή να μην έχει καταλάβει ότι επί μέρες δεκάδες άνθρωποι παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο του Καραμανλή όπου κι αν πήγαινε και πως οι επίδοξοι δολοφόνοι δεν έγιναν αντιληπτοί όπως και τα όπλα και τα εκρηκτικά τα οποία υποτίθεται ότι είχαν.

Βιβλίο του Ζεράρ Ντε Βιλιέ; Του Τζέιμς Μποντ; Περιπέτεια του Θανάση Βέγγου ως πράκτορα 000; Πιθανότατα το τελευταίο. Γιατί όπως και να το κάνεις δεν μπορεί 20 Ρώσοι πράκτορες να κάνουν βόλτες στην Αττική και στα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία χωρίς να τους καταλάβει κανείς.

Ήταν 13 Ιανουαρίου 2009 όταν ξεκίνησε η υπόθεση «Πυθία» με το ειδικό δελτίο ενημέρωσης 53 που υπέγραφε ο τότε διοικητής της ΕΥΠ, Ιωάννης Κοραντής. Παραλήπτης ο τότε υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος στον οποίο του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι ελληνικές αρχές έχουν στα χέρια τους στοιχεία παρακολούθησης της διαδρομής από το σπίτι στο Μαξίμου, δηλαδή από την Ραφήνα στο κέντρο της Αθήνας αλλά και χάρτες με πιθανά σημεία παγίδευσης της διαδρομής και με την χρήση τηλεχειριστηρίου να γίνει έκρηξη. Καλάσνικοφ, εκρηκτικά C-4, χάρτες και… σοκολάτες στο σχέδιο παρακολούθησης Καραμανλή

Εδώ, κάπου εμπλέκουν τον αγωγό South Stream που θα μετέφερε ρωσικό αέριο προς την Ελλάδα!

Ο τότε διοικητής της ΕΥΠ στέλνει νέο δελτίο ενημέρωσης και σε αυτό αναφέρει ότι οι ελληνικές αρχές γνωρίζουν για 19 πράκτορες της Ρωσίας οι οποίοι παρακολουθούσαν από τις αρχές Απριλίου 2008 τον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή με οχήματα με πλαστές πινακίδες. Οι λεπτομέρειες που περιγράφονται είναι απίστευτες όπως και το γεγονός ότι οι Ρώσοι πράκτορες μιλούσαν μεταξύ τους ελληνικά…

Αναφέρεται και σε μια «εμπλοκή» στη Νέα Μάκρη διάρκειας 30 δευτερολέπτων με τους δράστες να διαφεύγουν με μηχανή και να αφήνουν πίσω τους έναν «σκασμό» από στοιχεία τα οποία όμως όλα μεταφέρθηκαν στη Μόσχα!

Στο παραμύθι αυτό πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, η νέα γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα, ένα οργανωμένο σχέδιο από δυτικές υπηρεσίες και μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ που υλοποιήθηκε από Έλληνες και είχε ως αντικειμενικό σκοπό την επίθεση εναντίον του «Στόχου» δηλαδή του Καραμανλή για την αναβολή ή την ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας.

Για να μην μακρηγορούμε, στο σχέδιο «δολοφονίας» του Κώστα Καραμανλή εμπλέκονταν αναρχικοί, τρομοκράτες, Ρώσοι, Αμερικανοί και Ισραηλινοί πράκτορες και ούτε ένα μικρό παιδί δεν θα τα πίστευε όλα αυτά ακόμα και αν δεν υπήρχε το έγγραφο Ρουμπάτη. Το οποίο αποχαρακτηρίστηκε πριν από λίγες ημέρες και η απόκρυψή του συντήρησε συνειδητά από κάποιους τον μύθο του πρωθυπουργού – στόχου που μαχόταν για τα εθνικά συμφέροντα αλλά κάποιοι δεν τον άφησαν να υλοποιήσει τα σχέδιά του…

Με πληροφορίες από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και την Εφημερίδα των Συντακτών

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here