Πέτρος Κόκκαλης: Ο Μαρινάκης μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος δήμαρχος


Τα όσα είπε εναντίον του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν έμειναν αναπάντητα. Ο Πέτρος Κόκκαλης δεν άργησε να απαντήσει.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε συνέντευξη στο Κανάλι 1 του Πειραιά και μοιραία ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το πρόσωπό του. Ο Πέτρος Κόκκαλης τόνισε πως του είχε γίνει πρόταση να είναι υποψήφιος δήμαρχος, αλλά αρνήθηκε.

«Σοκάρομαι από τον τρόπο με τον οποίον ο κύριος Μαρινάκης αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή στα κοινά», ήταν η πρώτη αναφορά που έκανε ο Πέτρος Κόκκαλης στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η δεύτερη ήταν για να αποκαλύψει πως «ο κ. Μαρινάκης μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Ωστόσο εγώ δεν ήθελα να είμαι δοτός δήμαρχος με ένα ορισμένο δημοτικό συμβούλιο από τον ίδιο».

Στη συνέντευξη που έδωσε νωρίτερα στον Real Fm ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε χαρακτηρίσει αποτυχημένο τον Πέτρο Κόκκαλη. «Ήταν μαζί μας για να έχει ένα αντικείμενο απασχόλησης. Είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις του πατέρα του και στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό άφησε χρέη», είπε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.

Πρόσθεσε μάλιστα πως «δεν μου έκανε εντύπωση η παρουσία του Πέτρου Κόκκαλη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Επί ημερών Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ οι εταιρείες του Σωκράτη Κόκκαλη έχουν λάβει τεράστια ποσά».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ