Αυτό το υλικό θα απογειώσει τα διακοσμητικά σας αντικείμενα!

Είναι στη μόδα από πέρυσι και φέτος θα το δείτε σε ακόμα περισσότερα σπίτια. Ο φελλός ήρθε για να μείνει στην ανοιξιάτικη -και όχι μόνο- διακόσμηση και εμείς είμαστε εδώ για να σας δείξουμε πώς να φτιάξετε δύο εκπληκτικά διακοσμητικά μόνο με φελλό.

Μπάλα φελλού

Για να φτιάξετε αυτό το διακοσμητικό για το σαλόνι ή και τη βεράντα θα χρειαστείτε φελλούς από μπουκάλια, μια μπάλα από φελιζόλ που θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χόμπι και οδοντογλυφίδες.

Κόψτε τους φελλούς στο ίδιο μήκος.

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα βάψτε την μπάλα από φελιζόλ σε καφέ απόχρωση έτσι ώστε να μην φαίνονται λευκά κενά ανάμεσα στους φελλούς.

Καρφώστε την μια πλευρά της οδοντογλυφίδας στον φελλό και την άλλη πλευρά στην μπάλα. Κάντε το ίδιο μέχρι να γεμίσετε όλη την μπάλα.

Τοποθετήστε την όμορφη, ανοιξιάτικη μπάλα σας στο τραπεζάκι, σε μια κονσολα ή όπου αλλού θέλετε.

Σουπλά φελλού

Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε ένα και μόνο σουπλά φελλού το οποίο θα τοποθετείτε στο τραπέζι του σαλονιού και θα ακουμπάτε τα καλούδια που θα φτιάχνετε για τους καλεσμένους σας. Μπορείτε να το φτιάξετε όσο μεγάλο θέλετε.

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι φελλούς και ένα πιστόλι σιλικόνης για να τους κολλήσετε μεταξύ τους.

Πάρτε τους φελλούς σας και κόψτε τους σε 3 τουλάχιστον μέρη. Έπειτα με λίγη σιλικόνη κολλάτε το ένα κομμάτι δίπλα στο άλλο μέχρι να φτιάξετε ένα ακανόνιστου σχήματος σουπλά. Το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο σας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here