9 Δεκεμβρίου 2025

Σύσκεψη αύριο υπό τον Σκέρτσο για τα αυτοκίνητα που έχουν πλημμυρίσει την Ύδρα


Στην Ύδρα τα αυτοκίνητα απαγορεύονται βάσει νόμου και όμως από το περασμένο Σαββατοκύριακο κατέκλυσαν το νησί 

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου, σύσκεψη για το τεράστιο ζήτημα που έχει προκύψει στην Ύδρα με τα πολλά αυτοκίνητα που κατακλύζουν το νησί από το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στην Ύδρα τα αυτοκίνητα απαγορεύονται. Κι όμως από αυτό το Σαββατοκύριακο αρκετοί ήταν οι πολίτες που κατέβηκαν με πλοία στο νησί, έχοντας μαζί τους τα αυτοκίνητά τους, αδιαφορώντας για την απαγόρευση.

Αυτό το θέμα απασχολεί την κυβέρνηση και γι’ αυτό είναι σε εξέλιξη η εν λόγω σύσκεψη.

Αξίζει να τονιστεί ότι από το 1950 έχει ψηφιστεί νόμος, σύμφωνα με τον οποίο δεν επιτρέπονται τα αυτοκίνητα ή άλλα τροχοφόρα οχήματα για την προστασία του αρχαιολογικού πολιτιστικού και φυσικού κάλλους της Ύδρας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ