Η αποκάλυψη της Σκορδά: Το τηλεφώνημα του Μαυρίδη μετά το «καρφί» της στο Πρωινό

Η Φαίη Σκορδά, χθες 17 Απριλίου, μέσα από το Πρωινό πήρε θέση στην κόντρα Σάκη Τανιμανίδη – Γιώργου Μαυρίδη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είπε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» ότι δεν μιλά πια με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον ενόχλησε που μετά το τέλος του World Party είπε πως ήταν δική του ιδέα η ταξιδιωτική εκπομπή!

Η Φαίη Σκορδά είπε χθες μέσα από το Πρωινό: «Δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία επαγγελματικά, συνεννόησης με τον Γιώργο Μαυρίδη. Από την εμπειρία μου όσο ήταν στον ΑΝΤ1. Από την άλλη όμως δεν είμαι άνθρωπος με εμμονές… Ευτυχώς Θεούλη μου, δεν βλέπω έναν άνθρωπο που λέει ψέματα. Λέει αλήθεια, με πείθει. Η λέξη «δανεικά» που είπε δεν μου αρέσει… αλλά από την άλλη με έχει πείσει με τον λόγο του»!

Και σήμερα, 18 Απριλίου, η Φαίη αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Μετά τον πάγο που υπήρχε ανάμεσά τους γιατί ο Γιώργος δεν είχε πάει στο Πρωινό, η παρουσιάστρια τόνισε: «Πάντως εγώ να σας πω ότι μίλησα με τον Γιώργο Μαυρίδη χθες στο τηλέφωνο. Αυτό που είχε συμβεί είναι ότι πέρυσι δεν είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή για δικούς του λόγους τους οποίους μου τους εξήγησε στο τηλέφωνο και όλα μια χαρά. Εγώ λειτουργώ έτσι, όταν λες κάτι που προκαλεί θα πω την γνώμη μου, αν κάτι είναι καλό πάλι θα στηρίξω. Πήρε να με ευχαριστήσει ο άνθρωπος. Πολύ γλυκός».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ