Ζέτα Δούκα: «Έχω πρόταση για το “Καφέ”, όχι για τον ρόλο της “Χαράς”»

Η ηθοποιός επιβεβαιώνει πως έχει δεχθεί πρόταση για την επαναφορά της κωμωδίας του Χάρη Ρώμα και διευκρινίζει για ποιον ρόλο.

Η Ζέτα Δούκα μιλά, επίσης, για την μυθοπλασία και για την τάση να επιστρέφουν στη μικρή οθόνη παλαιότερες σειρές.

Σου λείπει η μυθοπλασία;

«Για να είμαι ειλικρινής, όχι με την έννοια της έλλειψης. Μετά το «Arena» στο Star μου έγιναν κάποιες προτάσεις, όμως είτε δεν μπορούσα είτε δεν ήθελα να τις κάνω. Ωστόσο θέλω να κάνω μια καλή σειρά».

Έχει ακουστεί έντονα πως θα είσαι στον νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς» και μάλιστα στον ρόλο της «Χαράς». Και οι φήμες εντάθηκαν με την παρουσία του Χάρη Ρώμα στην πρεμιέρα του «Thrive». Τι θα γίνει τελικά; Θα σε δούμε;

«Μου έχει γίνει πρόταση. Ολο αυτό όμως έχει πρώτα να κάνει με τον Χάρη και τον ΑΝΤ1. Τον Χάρη τον θαυμάζω πολλά χρόνια. Έχουμε συζητήσει πολλές φορές προκειμένου να συνεργαστούμε, αλλά δεν έχει προχωρήσει. Ελπίζω να υπάρχουν οι συνθήκες και να είμαι στο νέο «Καφέ». Είναι μια σειρά που την περιμένει ο κόσμος και θέλω να συνεργαστώ με τον Χάρη».

Εφόσον προχωρήσει η συνεργασία θα υποδυθείς τη Χαρά;

«Τη Χαρά ως ρόλο και ως συνέχεια της ηρωίδας που γνωρίζουμε, όχι. Δεν γίνεται μια ηθοποιός να υποδυθεί έναν ρόλο με τέτοια επιτυχία και τόσο ταυτισμένο με μια άλλη ηθοποιό. Είναι ένας άλλος ρόλος, μια άλλη γυναικεία περσόνα που θα μπει στη σειρά».

Θα δούμε και άλλες σειρές να επιστρέφουν την επόμενη σεζόν. Δημιουργείται μια νέα τάση. Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό;

«Στα χρόνια της κρίσης οι παραγωγοί ήθελαν να παράγουν σειρές χαμηλότερου κόστους και έτσι κατέφυγαν στις επιλογές σεναρίων από το εξωτερικό, που γυρίστηκαν στην ελληνική εκδοχή τους. Ήθελαν ολοκληρωμένη την πρόταση. Οσον αφορά στην επαναφορά παλιών μυθοπλασιών, νομίζω πως και παλι ξεκινά αυτό από τους παραγωγούς. Με επιτυχημένο υλικό που έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν και επιστρέφει με φρέσκια άποψη. Οι σειρές αυτές αγαπήθηκαν πολύ. Δεν ξέρω αν το «Λόγω τιμής» ή το «Καφέ της Χαράς» θα μπορούσαν να γίνουν αν οι συντελεστές τους δεν ήταν τόσο αγαπητοί και επίκαιροι στις δουλειές τους μέχρι και σήμερα. Θα δούμε πώς θα πάει η τάση αυτή που διαμορφώνεται. Τελικός κριτής είναι και πάλι το κοινό».

Τι παρακολουθείς στην τηλεόραση;

«Γενικά δεν παρακολουθώ τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια. Προτιμώ να κάνω άλλα πράγματα όταν είμαι στο σπίτι. Να διαβάζω, να ακούω μουσική, να παίζω με την κόρη μου. Παρακολουθώ το «Your Face Sounds Familiar». Μου αρέσει όλο αυτό το κέφι που βγάζει».

Θα έπαιρνες μέρος;

«Σε κάθε κύκλο μου έχει γίνει πρόταση. Είναι πολύ δύσκολο, έχει πολλή δουλεία. Από το ένα live στο άλλο απαιτείται εντατική και πολύωρη προετοιμασία. Θαυμάζω τα παιδιά που παίρνουν μέρος, τους βγάζω το καπέλο. Θα ήθελα πολύ να λάβω μέρος. Να έχω τον χρόνο να το κάνω, γιατί εάν το αποφασίσεις πρέπει να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά σε αυτό. Εξαιρετικά ωραίο σόου», λέει στο tv έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ