Κόνι Μεταξά: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που σχολίασε το λίπωμα που έχει στους γλουτούς της


Ποιος τσάντισε την Κόνι Μεταξά;

Η ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια καθημερινά «ανεβάζει» φωτογραφίες στα social media και μάλιστα οι περισσότερες από αυτές είναι αποκαλυπτικές.

Διαθέτει άψογη σιλουέτα και δεν έχει κανένα κόμπλεξ στο να ποστάρει φωτογραφίες της πιο αισθησιακές είτε με μαγιό, είτε με εσώρουχα.

Στο πιο πρόσφατο ποστ της, στο οποίο την βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό, φαίνεται το σημάδι στο πόδι της. Ένα λίπωμα, για το οποίο πολλές φορές η Κόνι έχει αναφερθεί δημόσια. Αυτό το λίπωμα κάποιοι στα σχόλια τους το χαρακτήρισαν ρετούς, το είδε αυτό η Κόνι και τότε ποιος την είδε και δεν την φοβήθηκε… απάντησε και τον… αποστόμωσε!

Και με τα δίκια της εδώ που τα λέμε…

Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη είχε αναφερθεί στο αιμαγγείωμα που έχει στους γλουτούς της, το οποίο δεν μπορεί να αφαιρέσει, καθώς είναι πολύ επικίνδυνο.

«Αυτό δεν το έχω αφαιρέσει. Είναι αιμαγγείωμα. Το έχω από πολύ μικρή. Νομίζω από μωρό. Δεν το έχω αφαιρέσει. Πριν από μερικά χρόνια που είχα κάνει κάποιες εξετάσεις μου είπαν πως είναι πολύ επικίνδυνο. Με ενοχλεί πάρα πολύ. Με ρωτάνε και μου λένε πως κάτι έχω εκεί», είχε δηλώσει.

Δείτε την απάντηση της στις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ