Γ. Μπουτάρης: Μην ξαναψηφίσετε όσους δεν έρχονται στις συνεδριάσεις


Την απουσία δημοτικών συμβούλων από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, οι οποίες αναβάλλονται το τελευταίο διάστημα λόγω έλλειψης απαρτίας, σχολίασε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

“Είναι μία πολύ κακή συμπεριφορά των δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν ότι εξελέγησαν με μία υποχρέωση, να έρχονται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ένα απόγευμα κάθε 15 μέρες” τόνισε ο κ. Μπουτάρης σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στο περιθώριο συνάντησης στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης με την υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

“Είναι μία περιφρόνηση προς τους ψηφοφόρους τους. Το προεκλογικό κλίμα δημιουργεί την κατάσταση να ξεχνάνε τη βασική τους υποχρέωση. Η πρώτη τους υποχρέωσή δεν είναι να τρέχουν να μοιράζουν φυλλάδια για να ξαναεκλεγούν. Αν συμπεριφέρονται έτσι δεν θα ξαναεκλεγούν” υπογράμμισε ο κ. Μπουτάρης και προέτρεψε τους πολίτες να μην ψηφίσουν τους δημοτικούς συμβούλους που δεν έρχονται στα δημοτικά συμβούλια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα λάβει μέτρα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε: “Δεν μπορούμε να πάρουμε μέτρα, τους το λέμε και μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια. Δεν γράφουν εμάς, γράφουν τους πολίτες ουσιαστικά, οι οποίοι περιμένουν κάποιες αποφάσεις για να προχωρήσουν τα πράγματα“.

Πηγή: thestival.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ