Όσα θα δούμε στο «The 2night show» απόψε (photos)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ο πάτερ Χρήστος Μήτσιος, ευρύτερα γνωστός ως «παπά-ΠΑΟΚ», έρχεται για ακόμη μια φορά στο «The 2Night Show» για να ολοκληρώσουν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη συζήτηση που είχαν αφήσει στη μέση. Μιλάει για τη Μεγάλη Εβδομάδα και μοιράζεται τη χαρά που νιώθει όταν τον πλησιάζουν άνθρωποι για να τους ευλογήσει και να τους εξομολογήσει. Την ίδια στιγμή, σχολιάζει τη στάση της Εκκλησίας απέναντι στην ομοφυλοφιλία και τη μοιχεία.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται επίσης την Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία αποκαλύπτει γιατί έχει εμμονή να κρύβει τους συντρόφους της αλλά και πόσο συχνά λέει ψέματα. Επιπλέον, απαντά εάν έχει απατήσει αλλά και απατηθεί. Τέλος, υπόσχεται στον Γρηγόρη ότι θα φορέσει νυφικό.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλάει για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τους λόγους που τον κάνουν να πιστεύει ότι είναι επιζήμια και καταστροφική για τη χώρα. Τέλος, εξηγεί γιατί επιλέγει να παραμείνει συνειδητά στην περιφέρεια.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ