“Νίκησε” τον καρκίνο η Ρενάτα. Το συγκινητικό της μήνυμα


Μία γνωστή φίλη του Πανιωνίου είχε βρεθεί στο επίκεντρο τον τελευταίο καιρό μετά την είδηση ότι πάσχει από καρκίνο, όμως φαίνεται ότι η ίδια κατάφερε να βγει νικήτρια από τη “μάχη” με την αρρώστια.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ στις αρχές του 2ου γύρου της Superleague, οι άνθρωποι της Nova, είχαν πάρει μια συγκλονιστική συνέντευξη από τη Ρενάτα, μία οπαδό των «κυανέρυθρων» που «πάλευε» με τον καρκίνο, φέρνοντας στο προσκήνιο την ιστορία της.

Το γεγονός οδήγησε σε κινήσεις αλληλεγγύης από οπαδούς πολλών ομάδων του πρωταθλήματος, ενώ η ίδια βρέθηκε και σε παιχνίδι του τμήματος μπάσκετ των «κυανέρυθρων», λαμβάνοντας μία φανέλα με τα ονόματα των παικτών.

Τα νέα λοιπόν είναι ευχάριστα με την κατάσταση της υγείας της, καθώς όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από μία ανάρτησή της στο Facebook, φαίνεται ότι κατάφερε να βγει νικήτρια από την… άνιση μάχη.

«Καρκίνος vs Ρενάτα σημειώσατε διπλό. Ρε σας το είχα πει εγώ. Γρίπη περνάω. Κοιμήθηκε λοιπόν το τέρας. ΠΑΝΘΗΡΑΣ είμαι. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την υποστήριξή σας όλους αυτούς τους μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ