Άναψαν τα αίματα στο Master Chef: Αλληλοκατηγορίες για Σπυριδούλα-Εύα. Η έκρηξη και ο θυμός!

Η ώρα της αλήθειας ήρθε απόψε για τους παίκτες του Master Chef που θα άκουγαν τη βαθμολογία για τις ομάδες στις οποίες ανήκαν στην όμορφη δοκιμασία που είχαν στην πόλη Βισύ της Γαλλίας.

Μόνο που με το που βρέθηκαν οι παίκτες μπροστά στους κριτές για να ακούσουν πιάτο, πιάτο τις βαθμολογίες, άρχισαν και τα… παρατράγουδα. Γιατί η Σπυριδούλα φαίνεται πως στις περισσότερες παρασκευές των πιάτων θεωρούσε υπεύθυνη την Εύα για την οποία άφησε να φανεί η δυσαρέσκεια. Μάλιστα, λίγο αργότερα, όταν ο Μανώλης ως αρχηγός χρειάστηκε να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα είχε αναλάβει στη δοκιμασία η Εύα, η Σπυριδούλα τον κατηγόρησε ότι την καλύπτει.

Εύα και Σπυριδούλα στα... μαχαίρια!Η στιγμή που η Σπυριδούλα και η Εύα διασταυρώνουν τα… ξίφη τους!

Κάπως έτσι μετατράπηκε σε… προσωπική υπόθεση ανάμεσα στις δύο γυναίκες η ομαδική δοκιμασία για την κόκκινη ομάδα η οποία παρ’ όλα αυτά είχε προβάδισμα στη βαθμολογία.

Όμως, κανένα από τα μέλη της δεν έδειχνε να είναι ευχαριστημένο με τα πιάτα που έδωσε να δοκιμάσουν οι σεφ. Έτσι, η Σπυριδούλα άρχισε on camera να μιλάει με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για την Εύα η οποία από την πλευρά της δικαιολογούταν για όσα της καταλόγιζαν ως λάθη κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ