Αντίνοος Αλμπάνης: Απάντησε στη Ντορέττα που επέλεξε το Ντάνο κι όχι εκείνον (video)


Ο Αντίνοος Αλμπάνης σχολίασε την απάντηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου που αφορούσε το δίλημμα που της έθεσε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Η Ντορέττα βρέθηκε καλεσμένη στο late night show του Θέμη και ερωτήθηκε αν θα προτιμούσε να κλειστεί στο ασανσέρ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή με τον Αντίνοο Αλμπάνη, με εκείνη να απαντά τον πρώτο, καθώς θεώρησε ότι εκείνος θα έχει την ικανότητα να τους απεγκλωβίσει.

Η Δήμητρα Καλφούντζου συνάντησε τον Αντίνοο και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει πώς του φάνηκε η απάντηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Εκείνος της απάντησε, λέγοντας:

«Στη ζωή μου, στα 36 μου, δεν έχω αγοράσει κανέναν, οπότε ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του και να προχωρά μπροστά και να πηγαίνει όπου θέλει. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω και να επιβάλλω. Θα με ενοχλούσε αν έλεγε με ποιον θέλει να μείνει στο ασανσέρ, θα με ενοχλούσε αν έλεγε με ποιον θα ήθελε να μείνει στο ασανσέρ».

Να σημειώσουμε, ότι ο ηθοποιός είχε αντιδράσει με χιούμορ, αναρτώντας ένα βίντεο με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε… ασανσέρ.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε στη δημοσιογράφο της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» ότι του έχουν προτείνει μέσω Instagram να περάσουν μια βραδιά μαζί του, ενώ το ποσό που του έδιναν ήταν κάτι παραπάνω από δελεαστικό.

Ποιο ποσό ήταν αυτό; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ