5 διακοσμητικά μυστικά που γνωρίζουν όσοι μένουν σε μικρούς χώρους

Είναι πολλοί οι άνθρωποι που μένουν σε μικρά διαμερίσματα. Παρόλα αυτά κάποιοι από αυτούς έχουν βρει κάποια κόλπα έτσι ώστε να κάνουν τους μικρούς τους χώρους πιο ευχάριστους και πιο όμορφους.

Αυτά είναι, λοιπόν, τα 5 διακοσμητικά μυστικά που εφαρμόζουν στους χώρους τους όσοι έχουν μικρά σπίτια.

Εκμεταλλεύονται τους χώρους τους καθέτως

Όσο πιο μικρός είναι ένας χώρος τόσο πιο πολύ πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις επιφάνειες καθέτως. Βάλτε ράφια, κρεμάστε καθρέφτες και έργα τέχνης όσο πιο ψηλά μπορείτε.

Ξέρουν πότε πρέπει να λένε “αντίο”

Πρέπει να ξεφορτωθείτε πολλά πράγματα από το μικρό σας σπίτι για να δείχνει πιο καθαρό, πιο οργανωμένο και πιο μεγάλο. Μόλις το κάνετε αυτό θα δείτε ότι θα απολαμβάνετε το σπίτι σας πολύ περισσότερο. Αν, για παράδειγμα, δεν έχετε χώρο για δύο πολυθρόνες στο σαλόνι σας, βάλτε μια.

Δεν φοβούνται να βάζουν έπιπλα στους τοίχους

Αν μπορείτε να γλιτώσετε χώρο βάζοντας κάποια έπιπλα στον τοίχο τότε καλό είναι να το κάνετε.

 

Έχουν πολλούς αποθηκευτικούς χώρους

Μάθετε να παίρνετε έπιπλα που έχουν επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους. Ένα τραπεζάκι με μερικά συρτάρια, ένα κρεβάτι με έξτρα χώρο κάτω από αυτό και πρόσθετα ράφια σε διάφορα σημεία του σπιτιού θα σας γλιτώσουν από μεγάλη ακαταστασία.

 

Αγοράζουν μεγαλύτερα έπιπλα

Όταν βάζετε ένα μικρό έπιπλο σε ένα μικρό δωμάτιο ο χώρος σας θα θυμίζει περισσότερο κουκλόσπιτο. Βάλτε μεγάλα έπιπλα σε μικρούς χώρους για να ξεγελάτε το μάτι και να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται πιο μεγάλος.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here