Το… βρήκε ξανά ο Τραμπ – “Κατασκευασμένες οι μαρτυρίες στην έκθεση Μάλερ”

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε σήμερα ως «εντελώς κατασκευασμένες» τις μαρτυρίες που περιλαμβάνονται στην έκθεση του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ για τις υποψίες περί συνέργειας, το 2016, ανάμεσα στην ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του αμερικανου προέδρου και τη Ρωσία.

«Διατυπώνονται για μένα εντελώς κατασκευασμένοι και εντελώς ψευδείς ισχυρισμοί από ορισμένα πρόσωπα στην παραληρηματική έκθεση Μάλερ, η οποία γράφτηκε από 18 θυμωμένους Δημοκρατικούς λυσσασμένους εναντίον του Τραμπ», έγραψε ο αμερικανός πρόεδρος σ’ ένα πρωινό μήνυμά του στο Twitter.

Ορισμένοι απ’ αυτούς τους ισχυρισμούς είναι «απόλυτες βλακείες», έγραψε ο αμερικανός πρόεδρος σ’ ένα άλλο μήνυμα στο Twitter.

«Προσέξτε τους ανθρώπους που κρατούν δήθεν ‘σημειώσεις’, όταν οι σημειώσεις δεν υπήρξαν ποτέ μέχρι να τις χρειαστούν», πρόσθεσε.

Η έκθεση Μάλερ επικαλείται, ως πηγή ορισμένων αποσπασμάτων της, τις σημειώσεις που είχαν κρατήσει για παράδειγμα αξιωματούχοι υπουργείων.

«Είναι μια απάτη η οποία άρχισε με τρόπο παράνομο και η οποία δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ», πρόσθεσε αναφερόμενος στην έρευνα.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ