Μαφία φυλακών: Δεν μπλέκονται στην υπόθεση οι τρεις δικηγόροι, λέει ο Κούγιας


Την πεποίθηση ότι οι δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Θεόδωρος Παναγόπουλος και Γιώργος Αντωνόπουλος που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών δεν έχουν διαπράξει κανένα αδίκημα εκφράζει ο Αλέξης Κούγιας, σε προσωπική του τοποθέτηση.

«Είμαι κατηγορηματικός με τη νομική μου αξιοπρέπεια ότι αυτοί οι τρεις δικηγόροι δεν έχουν διαπράξει κανένα αδίκημα από αυτά που κατηγορούνται και η κατηγορία, κατά την άποψή μου, θα καταρρεύσει ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών» τονίζει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είναι και ο δικηγόρος του Γιώργου Αντωνόπουλου.

Ο κ. Κούγιας επισημαίνει, παράλληλα, πως είναι έγκλημα κατά της Δικαιοσύνης να κρατείται στις φυλακές ένας έντιμος δικηγόρος, σαν τον εντολέα του Γιώργο Αντωνόπουλο, και να «εξευτελίζονται με αυτόν τον τρόπο διακεκριμένοι συνάδελφοί μου».

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας χαρακτηρίζει «παράνομα και αντιαισθητικά» όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, λέγοντας παράλληλα ότι παραβαίνουν τις διατάξεις του Συντάγματος.

Εκφράζει δε, την πεποίθηση πως ο ανακριτής θα αντιληφθεί άμεσα «τι ακριβώς συμβαίνει στην υπόθεση αυτή, δηλαδή ότι υπάρχει ένα πέπλο προστασίας για τον Αριστείδη Φλώρο και τους συνεργούς του».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ