Υπόκλιση Βαλβέρδε στον Γκουαρντιόλα. “Είναι ο καλύτερος προπονητής”

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποθέωσε τον Πεπ Γκουαρντιόλα, στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Σοσιεδάδ για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκλείστηκε από το Champions League, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι ο καλύτερος προπονητής, όπως δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Σοσιεδάδ.Όσα δήλωσε ο τεχνικός των Καταλανών

Για τον πανηγυρισμό του Κουτίνιο: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Έκανε μια χειρονομία μετά το γκολ και μου έκανε εντύπωση ότι μίλησαν πιο πολύ γι’ αυτό, παρά για το ωραίο τέρμα. Δεν μου φάνηκε ως έλλειψη σεβασμού».

Για τον δρόμο προς τον τίτλο: «Με εννέα βαθμούς είμαστε πρωταθλητές. Παίζουμε στη La Liga. Το αυριανό δεν είναι απλά ακόμα ένα παιχνίδι, αλλά ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς τον τίτλο».

Για το ότι ο Μέσι είναι κοντά στα 600 γκολ: «Θα μου άρεσε να έχω κι άλλες λέξεις για να μην επαναλαμβάνομαι. Θα σπάσει όλα τα ρεκόρ και κάνει το κοινό να περιμένει πάντα κάτι ιδιαίτερο από εκείνον. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει για τον κόσμο του ποδοσφαίρου».

Για τον Γκουαρντιόλα: «Είναι ο καλύτερος χωρίς αμφιβολία, ανεξάρτητα από το ότι αποκλείστηκε στο Champions League».

Για την Ατλέτικο: «Είναι σπουδαίος ανταγωνιστής και το αποδεικνύει από την αρχή».

Για τη Λίβερπουλ: «Έχει μία επιθετική γραμμή που έχει δείξει τη δύναμή της τόσο φέτος, όσο και πέρυσι που έφτασε στον τελικό του Champions League. Επίσης παλεύει και για την Premier League. Θα είναι ένα πολύ ελκυστικό παιχνίδι, αλλά και εξαιρετικά δύσκολο. Είναι το τέλος του ορίζοντα και θα τα δώσουμε όλα».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ