Ραχήλ Μακρή: Μηνυτήρια αναφορά κατά των Δημάρχου Παλλήνης και Γενικού Γραμματέα


Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η Ραχήλ Μακρή κατά των Δημάρχου Παλλήνης και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου

Η Ραχήλ Μακρή με ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

“Κατέθεσα σήμερα 19/4/2019 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μηνυτήρια αναφορά κατά των Δημάρχου Παλλήνης και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, προκειμένου να διερευνηθεί η τέλεση των αδικημάτων παράβασης καθήκοντος και απιστίας, καθώς παρά το νόμο ο ΓΓ του Δήμου Παλλήνης με την άδεια και τις ευλογίες του Δημάρχου Παλλήνης συνεχίζει να ασκεί ελευθέριο επάγγελμα. Εκμεταλλευόμενος την υψηλή Διοικητική Θέση που κατέχει στον κρατικό μηχανισμό, παρά το γεγονός ότι από το νόμο προβλέπεται ασυμβίβαστο για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, ασκεί καθήκοντα συμβούλου επ’ αμοιβή σε Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Ν. Ηρακλείου”.

Και συνεχίζει : “Κατά συνέπεια, ο Δήμος μας στερείται των υπηρεσιών του κατά τον χρόνο που αυτός ασκεί την παράλληλη εργασία σε άλλον Δήμο, ζημιώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο τους Δημότες.
Σε μια εποχή που οι Δημότες Παλλήνης πλήττονται από ανεργία και φεύγουν στο εξωτερικό για την εύρεση εργασίας, αποτελεί σκάνδαλο η διπλοθεσία του κυρίου αυτού, ο οποίος αμείβεται με δυο πλουσιοπάροχους μισθούς χιλιάδων ευρώ”.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ