Euroleague: Άλωσε την Πόλη η Μπαρτσελόνα. Ο Χάνγκα “σκότωσε” την Εφές


Τα “break” συνεχίζονται στην Euroleague. Η Μπαρτσελόνα ακολούθησε το παράδειγμα των Μπασκόνια και Ζαλγκίρις, “έσπασε” την έδρα της Εφές Αναντολού (72-74) κι έφερε τη σειρά στα ίσια (1-1).

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την Πόλη, επικρατώντας της Εφές με 74-72, για τα πλέι οφ της Euroleague. Οι Καταλανοί έφεραν τη σειρά στα ίσια (1-1), με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη Μεγάλη Εβδομάδα στη Βαρκελώνη, όπου θα διεξαχθούν δύο παιχνίδια, το πρώτο τη Μεγάλη Τετάρτη και το δεύτερο τη Μεγάλη Παρασκευή (24-26/04).

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χάνγκα. Ο Ούγγρος άσος,  όχι μόνο πέτυχε το νικητήριο καλάθι, αλλά ήταν κι ο κορυφαίος του γηπέδου, μετρώντας 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Τόμιτς με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από πλευράς ηττημένων, ξεχώρισε ο Λάρκιν με 18 πόντους, με τους Μίσιτς (15π.), Σιμόν (14π.) και Μοερμάν (11π.) να τον ακολουθούν.

Ο Σιμόν έχασε, πάντως, την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, αστοχώντας στο κρισιμότερο τρίποντο του αγώνα, ενώ στην τελευταία φάση ο Μοερμάν δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα κι έτσι οι Τούρκοι δεν έκαναν καν επίθεση.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 34-38, 59-62, 72-74.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ