Μεξικό: Ένοπλοι εισέβαλαν σε αστυνομικό τμήμα και σκότωσαν δικαστή

Ένας δικαστής και άλλα τρία άτομα σκοτώθηκαν ύστερα από εισβολή ενόπλων σε αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό.

Η ένοπλη ομάδα προσπάθησε να αποσπάσει κρατούμενο από τα χέρια των αρχών στο Μεξικό και αυτή η επίθεση είχε ως συνέπεια να σκοτωθούν ένας από τους δράστες, ο κρατούμενος που επιδίωκε να απελευθερώσει η ομάδα των ενόπλων, κι ένας ακόμη κρατούμενος.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ τα μέλη της ομάδας εισέβαλαν το βράδυ της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Σελάγια, στην Πολιτεία Γουαναχουάτο στο Μεξικό, όπου μαίνεται η δράση του οργανωμένου εγκλήματος.

Φθάνοντας με τρία αυτοκίνητα, οι ένοπλοι, μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς, κατάφεραν να ξεγελάσουν τη φρουρά και να μπουν στο τμήμα με σκοπό να βοηθήσουν να αποδράσει ένας κρατούμενος με το όνομα Αρμάντο Ν, ο οποίος είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι δράστες άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας τον δικαστή και έναν κρατούμενο πριν τραπούν σε φυγή μαζί με τον έγκλειστο που είχαν πάει να απελευθερώσουν.

Σε ανταλλαγές πυρών με αστυνομικούς και στρατιωτικούς αργότερα σε κοντινή κοινότητα όμως σκοτώθηκαν δύο μέλη της ομάδας των ενόπλων, ανάμεσά τους ο κρατούμενος που είχε μόλις αποδράσει, διευκρίνισε η τοπική κυβέρνηση.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here