NBA: Έκαναν το break οι Ράπτορς. Μείωσαν οι Θάντερ με τρομερό Γουέστμπρουκ – videos


Οι Τορόντο Ράπτος έκαναν το break μέσα στο Ορλάντο επί των Μάτζικ και πήραν ξανά το πλεονέκτημα στη σειρά, την ώρα που οι Οκλαχόμα Θάντερ έμειναν “ζωντανοί” με το 120-108 επί των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, μειώνοντας σε 2-1. Νέο “πάρτι” και 3-0 για τους Σέλτικ επί των Πέισερς.

Με τον Σιάκαμ να είναι εκπληκτικός σε ένα από τα καλύτερα φετινά του ματς, με 30 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ, οι Τορόντο Ράπτορς επικράτησαν με 98-93 μέσα στην έδρα των Ορλάντο Μάτζικ και πήραν ξανά το προβάδισμα στη σειρά με 2-1 νίκες.

Φανταστική βραδιά και για τον Γουέστμπρουκ, ο οποίος με 33 πόντους, 11 ριμπάουντ και σημαντική βοήθεια από τον Τζορτζ (22 πόντους), κράτησε «ζωντανούς» τους Οκλαχόμα Θάντερ στη σειρά με τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, μειώνοντας σε 2-1 στα πλέι οφ.

Αντίθετα, οι Μπόστον Σέλτικς «καθάρισαν» και εκτός έδρας τους Ιντιάνα Πέισερς με 104-96 και βρίσκονται πλέον μία νίκη μακριά από την επόμενη φάση των πλέι οφ του NBA, όπου και αναμένεται να βρουν απέναντί τους, τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ