Τεράστια νίκη για Μάντσεστερ Σίτι. “Εκδίκηση” από Τότεναμ και… βήμα τίτλου – video


Η αγωνία για τον τίτλο στην Premier League κορυφώνεται, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει έτοιμη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Λίγα 24ωρα μετά τον οδυνηρό της αποκλεισμό από την Τότεναμ στους “8” του Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε και πάλι τους “σπερς”, τους οποίους όμως αυτή τη φορά κέρδισε με 1-0. Σε περίπτωση νίκης και την Μ. Τετάρτη στην έδρα της Γιουνάιτεντ, οι “πολίτες” θα είναι… καβάλα στο άλογο για να σηκώσουν την κούπα.

Πάει κι αυτό! Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε… κατάθεση ψυχής μέσα στην έδρα της κόντρα στην Τότεναμ (1-0), λίγα 24ωρα μετά τον οδυνηρό της αποκλεισμό από την ομάδα του Ποκετίνο στους “8” του Champions League και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Premier League.

Το γκολ του 18χρονου Φόντεν στο 5′ της αναμέτρησης του “’Ετιχαντ” ήταν αρκετό για τους «πολίτες» να πάρουν το τρίποντο και να επιστρέψουν στην κορυφή, στο +1 από την Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα πάντως δέχθηκε ένα σημαντικό πλήγμα, αφού είδε τον Ντε Μρούιν να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά και από αυτό το ματς, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έχουν αμφότερες από τέσσερα ματς να δώσουν για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος. Το μεγαλύτερο εμπόδιο που έχει πλέον η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία αντιμετωπίζουν στο “Ολντ Τράφορντ” τη Μ. Τετάρτη.

Τα τέσσερα τελευταία ματς της Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός)
Μπέρνλι (εκτός)
Λέστερ (εντός)
Μπράιτον (εκτός)

Τα τέσσερα τελευταία ματς της Λίβερπουλ
Κάρντιφ (εκτός)
Χάντερσφιλντ (εντός)
Νιούκαστλ (εκτός)
Γουλβς (εντός)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ