Κύπρος: Φρίκη. Βρήκαν και δεύτερο πτώμα ενώ έψαχναν το 6χρονο κοριτσάκι.


Ραγδαίες εξελίξεις στην αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο.
Ο 35χρονος που ομολόγησε πως σκότωσε την 38χρονη γυναίκα, το πτώμα της οποίας είχε βρεθεί σε μεταλλείο, είχε ομολογήσει την δολοφονία και της 6χρονης κορούλας της.
Οι Αρχές, αναζητώντας το πτώμα του κοριτσιού, βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.
Ένα δεύτερο πτώμα, γυμνό και σε κατάσταση σαπωνοποίησης.

«Παγωμένη» παρακολουθεί η Κύπρος τις σοκαριστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της διπλής δολοφονίας, την οποία φέρεται να έχει ομολογήσει ένας άνδρας 35 ετών.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, μετά από πολύωρη, εξαντλητική ανάκριση, ο 35χρονος ύποπτος παραδέχθηκε τη διάπραξη του φόνου τόσο της 38χρονης, της οποίας το πτώμα είχε βρεθεί σε φρεάτιο βάθους πολλών μέτρων, όσο και της εξάχρονης κορούλας της.

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες για το άτυχο κοριτσάκι, ωστόσο αυτές πήραν μια απρόβλεπτη τροπή. Κι αυτό διότι σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης, εντοπίστηκε και δεύτερο πτώμα!Κύπρος – Σοκαριστικές εξελίξεις

Μετά τον εντοπισμό του πτώματος της Marry Rose Tiburcio και ενώ Πυροσβεστική και Αστυνομία ξεκίνησαν την τεράστια επιχείρηση για εντοπισμό της κόρης της, της εξάχρονης Sierra, οι άνδρες της ΕΜΑΚ βρέθηκαν ξανά μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Κύπρος: Ομολόγησε πως δολοφόνησε την 38χρονη και την 6χρονη κορούλα της!

Το πτώμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανήκει σε γυναίκα με τις έρευνες πάντως να συνεχίζονται από τα μέλη της ΕΜΑΚ και την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και το δεύτερο θύμα που εντοπίστηκε είναι γυμνό και σε κατάσταση σαπωνοποίησης . Στο σημείο έφθασαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους για αυτοψία επί της σορού.

Επιβεβαίωνονται έτσι οι αρχικοί φόβοι των αρχών, για το ενδεχόμενο να βρεθούν μπροστά στην ανακάλυψη και άλλων εγκλημάτων.

Παράλληλα ολόκληρη η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της ταυτότητας της γυναίκας, που διερευνάται κατά πόσον ανήκει σε ελλείπων πρόσωπο.

Την ίδια ώρα δύτες επιχειρούν στο φράγμα του Ξυλιάτου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος ύποπτος, ανακρινόμενος ισχυρίστηκε πως η εξάχρονη είναι θαμμένη εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία για την πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα υπόθεση, φόρεσε χειροπέδες σε έναν 35χρονο αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς, ενώ το δεύτερο πρόσωπο φαίνεται πως τελικά έπεσε θύμα του και για αυτό τον λόγο αφέθηκε ελεύθερος σήμερα το πρωί.Κύπρος – Πώς έφτασαν οι Αρχές στον 35χρονο

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στον 35χρονο αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς αφού είναι το πρόσωπο που συνδέεται με ένα προφίλ στη διαδικτυακή πλατφόρμα Baddoo σύμφωνα με την μαρτυρία της συγκατοίκου της 38χρονης, επρόκειτο να συναντηθεί με την άτυχη Marry Rose.

Μαζί της η Marry Rose είχε και το παιδάκι της, την εξάχρονη Sierra, για την οποία ο ύποπτος επέμενε όπως το θύμα, με το οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση, να φέρει μαζί της και την εξάχρονη, έτσι ώστε να γνωριστεί με τα δικά του παιδιά (τα οποία διαμένουν με την εν διαστάσει σύζυγό του), που είναι σε κοντινή ηλικία με την Sierra, πράγμα που τελικά έπραξε, με τραγική κατάληξη.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, στο σπίτι του 35χρονου εντοπίστηκε μπλε σχοινί, πανομοιότυπο με αυτό που ήταν δεμένο το θύμα, κολλητική ταινία, όμοια με αυτή που βρέθηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό, κινητά τηλέφωνα και κάρτες, ηλεκτρονικός υπολογιστής, μέσα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων και διάφορα άλλα τεκμήρια. Ο ύποπτος προσπάθησε να καταπιεί μία κάρτα κινητού τηλεφώνου αλλά έγινε αντιληπτός από την Αστυνομία πριν προλάβει.

Μετά από πολύωρες ανακρίσεις, ο 35χρονος παραδέχθηκε στις Αρχές τη διάπραξη του φόνου της Marry Rose την οποία όπως ισχυρίστηκε σκότωσε στην οικία του και μετέφερε στο φρεάτιο. Υπέδειξε, επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιους χώρους, στους οποίους η Αστυνομία έστρεψε τις έρευνες της, με αποτέλεσμα να φτάσει στον εντοπισμό ενός ακόμα πτώματος.

Με πληροφορίες από: reporter.com.cy / politis.com.cy

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ