Συγκλονίζει ο Δάκης: «Οι γιατροί μου είχαν δώσει 6 μήνες ζωής»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε ο Δάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κώστα Τσουρό μίλησε για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του

Μεταξύ άλλων ανέφερε γιατί δεν πήγε ποτέ στη Eurovision, για τις τρικλοποδιές που είχε στη καριέρα του αλλά και για το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

«Έφτασα τρεις φορές μέχρι τους προκριματικούς της Eurovision. Την τελευταία φορά έρχονται και μου λένε ντύσου γιατί βγήκε πρώτο και θα ξανατραγουδήσεις. Μετά ξανάρχονται και μου λένε περίμενε κάτι έχει γίνει και θα ξαναμετρήσουμε τις ψήφους. Τελικά για μία ψήφο δεν βγήκα εγώ τότε και πήγε η Άννα Βίσση με το “ωτοστόπ”», ανέφερε για τον διαγωνισμό τραγουδιού.

Την ίδια ο αγαπημένος τραγουδιστής εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που πέρασε: «Είχα μια περιπέτεια, ήταν καρκίνος στο έντερο. Χειρουργήθηκα, έκανα τις χημειοθεραπείες μου και τώρα όλα καλά. Δεν ανησύχησα, δεν φοβήθηκα, δεν ξέρω τι γίνεται μέσα σου, γίνεται κάτι…

Μου είχαν δώσει 6 μήνες ζωής. Αυτό δεν μου το είπαν και όλοι μου φερόντουσαν με αγάπη κι έλεγα τι γλυκός που είναι ο κόσμος. Οι άλλοι ήξεραν. Όταν το έμαθα έπαθα σοκ είναι η αλήθεια, αλλά καλύτερα που δεν μου το είπαν».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ