Top 5: Το διάφανο κολάν της Σπυροπούλου, η αποκάλυψη της Παναγιωτοπούλου και η βόλτα της Ελένης


Πολλά και διάφορα τα θέματα που σας απασχόλησαν την εβδομάδα που πέρασε… 

Ας δούμε λοιπόν τα κορυφαία πέντε θέματα που διαβάσατε περισσότερο και αναδείξατε μέσα από τα κλικ σας στο gossip-tv.gr…

Στην πρώτη θέση βρέθηκε ένα φωτογραφικό θέμα με πρωταγωνίστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο φωτογραφικός φακός την… τσάκωσε με ένα διάφανο κολάν και αθλητική περιβολή μόνο που κανείς δεν ήθελε να δει μία λεπτομέρεια στην εμφάνισή της που πραγματικά τράβηξε τα βλέμματα πάνω της.

Η αποκάλυψη της Άννας Παναγιωτοπούλου σε τηλεοπτική συνέντευξη για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της με κορυφαίο ηθοποιό ήταν το θέμα που βρέθηκε στη δεύτερη θέσης των κορυφαίων θεμάτων της εβδομάδας που πέρασε.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ένα θέμα από το Survivor και συγκεκριμένα η αποχώρηση ενός παίκτη μέσα σε βαρύ κλίμα και με πολλά… κλάματα!

Την τέταρτη θέση κατέλαβε ένα ακόμα θέμα του ριάλιτι περιπέτειας το οποίο εκτυλίσσεται στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα η μεγάλη ανατροπή που έγινε με την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη αλλά και την αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς!

Τέλος την πεντάδα “έκλεισε” το φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από τη βόλτα της Ελένης Μενεγάκη με τη Λάουρα, το Μάκη Παντζόπουλο και τον αδελφό της όταν βρέθηκαν για ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ