Κατάσχεση αυτοκινήτου για… επικίνδυνο χρώμα!

Η απόδειξη έρχεται από τη Γερμανία, όπου ο ιδιοκτήτης μιας Porsche που είχε ξαναέβαψε τη Panamera σύμφωνα με το αρκούντως επιδεικτικό γούστο του, τώρα τρέχει!

Ο Γερμανός φίλος μας λοιπόν πήγε την Porsche του στο «μάστορα» που την κάλυψε με ένα μεταλλικό χρυσό χρώμα που δεν πέρασε απαρατήρητο –τι απαρατήρητο; Μάτι βγάζει. Την κυριολεκτικά λαμπρή ιδέα δεν την βρήκαν ως τέτοια οι αστυνομικοί που σκέφτηκαν ότι αποτελεί κινούμενο κίνδυνο στο δρόμο. Επειδή ο κίνδυνος να «τυφλωθούν» οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου εκτιμήθηκε ως πραγματικός. Ένας κίνδυνος που οι άνθρωποι του νόμου έθεσαν εκτός κυκλοφορίας, κατάσχοντας το αυτοκίνητο.

Τα γεγονότα συνέβησαν, όπως είπαμε, στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Αμβούργο. Η τοπική εφημερίδα Hamburger Morgenpost εξηγεί ότι ο ιδιοκτήτης αυτής της πλήρως επιχρυσωμένης Panamera είχε ήδη λάβει προειδοποίηση σε προηγούμενο τροχονομικό έλεγχο, κατά την οποία οι αρχές του ζητούσαν να αλλάξει το χρώμα του αυτοκινήτου. Αλλά ο ιδιοκτήτης της Porsche αποδείχτηκε πολύ πεισματάρης.

Αν θέλει τώρα να ξαναπάρει το αυτοκίνητό του, θα πρέπει να ρυμουλκήσει σε ένα βαφείο για να αλλάξει το χρώμα που θεωρήθηκε επικίνδυνο. Ή να ξεκινήσει μια διαδικασία ένστασης και αμφισβήτησης που αυτή πράγματι θα κάνει το βάρος της Panamera να αξίζει σαν χρυσάφι.

Να σημειώσουμε ότι η Porsche δεν ήταν το μoναδικό αυτοκίνητο που έλεγξαν οι αστυνομικοί του Αμβούργου. Ένας ακόμη οδηγός, αυτή τη φορά με μια χρυσή Lamborghini Aventador, έπεσε στα χέρια τους, ο οποίος μάλιστα δεν κατείχε και νόμιμη άδεια οδήγησης.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here