Υπόθεση βεράντα: 7 τρικς για να αποκτήσεις τη βεράντα των ονείρων σου


Όσο ο καιρός φτιάχνει τόσο μεγαλώνει η ανάγκη μας να βγούμε εκτός σπιτιού, να πάμε για καφέ, να κάτσουμε στον ήλιο και να απολαύσουμε τις όμορφες μέρες.

Επειδή όμως δεν είναι εύκολο να βγαίνεις κάθε μέρα βόλτες και να αράζεις στην εξοχή, σκεφτήκαμε να σου δείξουμε μερικούς τρόπους για να φέρεις την εξοχή στο σπίτι σου. Πώς θα μεταμορφώσεις το μπαλκόνι σου σε έναν μικρό επίγειο παράδεισο;

Στην παραπάνω gallery θα δεις υπέροχα μπαλκόνια και βεράντες που θα σου δώσουν ιδέες για να φτιάξεις και εσύ τον χώρο σου όπως ακριβώς θέλεις και έχεις ονειρευτεί.

Δες τα 7 τρικς που πρέπει να ακολουθήσεις!

Πρόσθεσε αρκετά φυτά: Τα φυτά θα χαρίσουν ζωντάνια και ομορφιά στον χώρο ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργήσουν και ως ένα προστατευτικό από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων.

Φτιάξε το μπαλκόνι σου σαν προέκταση του σπιτιού σου: Βάλε ένα παγκάκι, στρώσε ένα ριχτάρι, πρόσθεσε μαξιλάρια και δημιούργησε έναν χώρο που θα θέλεις να κάθεσαι όλη την ώρα.

Πρόσθεσε ένα χαλάκι: Αν το μπαλκόνι σου είναι μεγάλο μπορείς να το χωρίσεις σε sections και να δημιουργήσεις διάφορους όμορφους χώρους. Σε έναν από αυτούς μπορείς να στρώσεις ένα χαλάκι και πάνω του να βάλεις μεγάλα μαξιλάρια και πουφ ώστε να κάθεσαι κάτω και να απολαμβάνεις το κοκτέιλ σου.

Βάλε ένα ραφάκι στον τοίχο που θα λειτουργήσει ως μπαρ: Το καλοκαίρι μπορείς να καλείς τους φίλους σου και να κάνεις θεματικές βραδιές με κοκτέιλ και μουσική! Ένα μακρόστενο φαρδύ ράφι μπορεί να λειτουργήσει ως μίνι μπαρ αλλά και ως ένας χώρος για να ακουμπάς πράγματα.

Χρησιμοποίησε παλέτες: Φτιάξε ένα τραπεζάκι, έναν καναπέ, ή αποθηκευτικούς χώρους χρησιμοποιώντας παλέτες. Βάλε δύο παλέτες τη μια πάνω από την άλλη, βάψε τις και διακόσμησέ τις με έναν δίσκο και λουλούδια.

Πρόσθεσε μια αιώρα: Αν έχεις τον χώρο τότε πρέπει να το κάνεις. Δεν φαντάζεσαι πόσο θα ευχαριστηθείς να γυρίζεις από τη δουλειά και να ξαπλώνεις στην αιώρα σου παρέα με ένα καλό βιβλίο.

Βάλε λαμπάκια και φωτισμό: Μερικά φανάρια αλλά και λαμπάκια θα χαρίσουν ατμόσφαιρα στον χώρο και θα τον κάνουν πιο ρομαντικό!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ