Αγγελική Δαλιάνη: Δεν θα μπορούσα στην πραγματική ζωή να είμαι η ηρωίδα που υποδύομαι στην Επιστροφή


Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η Αγγελική Δαλιάνη.

Η ηθοποιός, συμμετέχει αυτή την περίοδο στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Η επιστροφή» και μίλησε για τον ρόλο της.

Ποια είναι η Αθηνά που υποδύεσαι;

«Ένα πλάσμα που έχει βιώσει πόνο, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε θυμό και πάθος για εκδίκηση. Έχει εμφανιστεί στην οικογένεια Κορωναίου ως οικιακή βοηθός, επειδή έχουν κάνει κακό στους δικούς της, το οποίο με τη σειρά της θέλει να ανταποδώσει. Καθώς θεωρεί τον Πέτρο και την Έλενα υπεύθυνους για τον χαμό της αδελφής της, επιδιώκει να τους εκδικηθεί».

Στην αληθινή ζωή έχεις νιώσει ποτέ τόσο θυμό ώστε να θες να τα σπάσεις όλα;

«Δεν μου φαίνεται, αλλά θυμώνω εύκολα, κυρίως αν νιώσω αδικημένη. Ποτέ όμως δεν φτάνω στα άκρα. Θυμώνω μόνο μέσα μου, δεν το εξωτερικεύω, ούτε το γυρίζω στην εκδίκηση τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν το έχω κάνει. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κάνω κακό, αλλά αν νιώσω πως με αδικείς, θα απομακρυνθώ. Δεν θα μπορούσα στην πραγματική ζωή να είμαι η ηρωίδα που υποδύομαι».

Τι σε έκανε να πεις «ναι» στον συγκεκριμένο ρόλο έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση;

«Με ιντρίγκαραν η ιδιοσυγκρασία της Αθηνάς, οι εναλλαγές των συναισθημάτων της, το ότι μπροστά στους άλλους δείχνει πολύ συμπαθητική, ενώ στην πραγματικότητα έχει τα δικά της σκοτεινά σχέδια».

Στα 10 χρόνια που μεσολάβησαν από τη σειρά «Μαρία η άσχημη» τι έχει αλλάξει στην τηλεόραση;

«Έχει μεσολαβήσει μια μεγάλη οικονομική κρίση, που στέρησε εξ ολοκλήρου σχεδόν από την τηλεόραση τη μυθοπλασία. Αυτό άλλαξε για πάντα το τοπίο και μόνο τα τελευταία 1-2 χρόνια άρχισαν κάπως να καλυτερεύουν δειλά δειλά τα πράγματα», λέει στο Τηλέραμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ