Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν συμπαθώ τις διακοπές, προτιμώ να δουλεύω…»

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης!

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα, ενώ ανέφερε πως είναι από τους ανθρώπους που δεν του αρέσουν οι διακοπές!

Τι αγαπάς στους ανθρώπους;

Στους ανθρώπους αγαπώ τα πάντα γιατί είναι η πηγή της ενέργειας και
της φαντασίας μου. Από αυτούς «χτίζω» αυτά που συνήθως πρόκειται να
παίξω. Δηλαδή «κλέβω». Άρα, αγαπώ τα πάντα.
Και τι σε ενοχλεί σε εκείνους;

Με ενοχλεί η ανοργανωσιά γενικά. Το λεωφορείο που δεν έρχεται στην ώρα του, οι δρόμοι της Αθήνας που είναι μέσα στις λακκούβες, ο κύριος στην τράπεζα που αποφασίζει να μη σε εξυπηρετήσει…

Πόσο καιρό σου επιτρέπουν οι τραπεζικές σου καταθέσεις να μείνεις χωρίς δουλειά;

Δεν μου το επιτρέπουν. Δουλεύω σχεδόν 18 ώρες τη μέρα και αν σου πω στο τέλος τι μένει, θα γελάσεις. Δουλεύω για την Εφορία. Είμαι και παραγωγός, άρα ό,τι χρήματα βγάζω, τα επενδύω στις θεατρικές επιχει­ρήσεις. Υπάρχουν φορές που νιώθω σαν κάποιος να μου λέει «Μην τα δηλώνεις όλα γιατί θα σε γδάρουμε…». Ακούσαμε στο παρελθόν και το αλησμόνητο «Λεφτά υπάρχουν». Ε, βέβαια, υπάρχουν. Αφού τα αρμέ­γουν από τον φορολογούμενο. Για όλα τα λάθη που έχουν κάνει οι πολι­τικοί (και οι πολιτικές τους) και για όλα όσα έχουν «φάει» εμείς την πληρώνουμε. Άσε που αυτή η λογική της υπερφορολόγησης δεν θα έχει αίσιο τέλος. Κακά τα ψέματα.Έχουν πνίξει τη μεσαία τάξη, την έχουν πατήσει κάτω για να μη σηκώσει κεφάλι.

Πληρώνεις τα πάντα μέχρι τελευταίου ευρώ;

Είμαι τόσο τυπικός στο να πληρώσω τα πάντα, που στο τέλος θα βρω και τον μπελά μου. (γέλια) Πάντως, δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω καταθέσεις. Τα χρήματα τα αντιμετωπίζω σαν ένα τυπωμένο χαρτί με κάτι νούμερα πάνω.

Διάβαζα τις προάλλες ότι χρειάστηκε να πουλήσεις ένα σπίτι για να μπορέσεις να αποπληρώσεις τους ηθοποιούς από μια θεατρική δουλειά που ανέ­βασες στο παρελθόν.

Και ένα, και δύο σπίτια. Τα ντουβάρια και οι τοίχοι ξαναφτιάχνονται, το θέμα είναι τι γίνεται με τις ανθρώπινες συνειδήσεις.

Είσαι από τους ηθοποιούς που σχεδόν κάθε σεζόν κάνεις και θέατρο και τηλεόραση. Δεν έχεις κουραστεί;

Με ευχαριστεί αυτό που κάνω. Πηγαίνοντας από το ένα στο άλλο θα έλεγα πως κουράζεται περισσότερο το μυαλό. Όχι τόσο το κορμί. Αλλά, δόξα τω Θεώ, τα καταφέρνω μέχρι στιγμής.

Τελευταία φορά που πήρες ρεπό;

Τα τελευταία χρόνια κάθομαι μόνο τρεις με τέσσερις μέρες το Πάσχα. Τίποτα άλλο. Γιατί δουλεύω και το καλοκαίρι, κάνοντας περιοδείες. Γενικά, δεν συμπαθώ τις διακοπές. Να πάω να κάνω τι; Να κάθομαι ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο και να λιάζομαι; Το μεγαλύτερο διάστημα που μπορώ να καθίσω είναι πέντε μέρες. Μετά δεν θέλω άλλο. Προτιμώ να ξαναγυρίσω στις υποχρεώσεις μου και τις δουλειές μου. Είμαι υπερκινητικός και υπερδραστήριος και η δουλειά είναι ένας τρόπος εκτόνωσης της ενέργειας, λέει στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here