Thrive: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της Ζέτας Δούκα


Την Κυριακή, 21 Απριλίου, δύο νέοι καλεσμένοι μοιράζονται μυστικά και συμβουλές για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή σε ισορροπία.

H Ζέτα Δούκα συναντά την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός εξομολογείται πως πέρασε ξυστά από την επιλόχειο κατάθλιψη αλλά και πώς κατάφερε να το ξεπεράσει. Σήμερα, πρωταγωνιστεί σε μία μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο, «Κυρία Επιθεώρηση» στη Θεσσαλονίκη.

Στα 17 του χρόνια ο Μάκης Καλαράς είχε ένα ατύχημα με μηχανάκι. Πλέον, ανεβαίνει στα βάθρα των Παραολυμπιακών αγώνων. Ο Παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς ξεκίνησε με την άρση βαρών όπου πήρε και την πρώτη διάκριση σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και συνέχισε στη δισκοβολία. Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 πήρε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο ενώ 40.000 θεατές φώναζαν «Ελλάς, Ελλάς Μάκης Καλαράς». Λίγα χρόνια αργότερα έγινε ο πρώτος Έλληνας που έλαβε μέρος σε χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες με το sit ski.

«Thrive», η εβδομαδιαία εκπομπή ευεξίας με παρουσιάστρια τη Ζέτα Δούκα έχει σκοπό την προώθηση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και τη δημιουργία νέων δρόμων στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ