Αποκάλυψη: Αυτό ήταν το μυστικό της Βλαχοπούλου που την έκανε αγαπητή στον κόσμο


Η Ρένα Βλαχοπούλου, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Ποιο ήταν όμως το μυστικό της που την έκανε αγαπητή στον κόσμο;
Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, είχε συνεργαστεί μαζί της σε πέντε από τις πιο εμπορικές ταινίες της – «Η Παριζιάνα», «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι», «Μια τρελή τρελή σαραντάρα», «Ρένα, να η ευκαιρία» και «Ρένα, τα ρέστα σου».

Τι αποκάλυψε στην Espresso για την ηθοποιό;
«Ήταν σκέτη απόλαυση να δουλεύεις μαζί της. Ήταν ένας χείμαρρος. Είχε έναν απίστευτο αυθορμητισμό. Δεν μπορούσες να την πιάσεις πουθενά. Στην ταινία “Μια Ελληνίδα στο χαρέμι” υπάρχει μια σκηνή που καθόμαστε στο ανάκλιντρο και της δίνω ένα σταφύλι. Μου λέει ο Δαλιανίδης: “Αν τυχόν σού κάνει καμιά κίνηση… πιάσ’ την”. Δεν θα κόψουμε το πλάνο. Κόστιζε ακριβά τότε το φιλμ. Και βέβαια η Ρένα κάνει μια κίνηση πηγαίνοντας να δαγκώσει το σταφύλι. Και εγώ πιάνω την κίνησή της και της το δίνω. Ο Δαλιανίδης από χαρά άρχισε να ουρλιάζει “Μπράβο, Δημήτρη, αυτό είναι” και τέτοια. Η Ρένα για μένα υπήρξε η μεγαλύτερη ηθοποιός του θεάτρου μαζί με Βάσω Μανωλίδου.
Όταν παίζαμε μαζί στο θέατρο, πολλές φορές με ρωτούσε: “Βρε Δημήτρη, σε παρακαλώ, πες μου τι κάνω και ο κόσμος γελάει τόσο πολύ μαζί μου;” Δεν ήξερε πόσο μεγάλη ήταν. Κάθε μέρα έκανε και διαφορετικές προσθήκες στη σκηνή. Την άλλη μέρα έκανε άλλα. Αυτό ήταν το μυστικό της. Τα ζούσε όσα έκανε στη σκηνή», είπε και συνέχισε με έναν χειμαρρώδη λόγο:
«Θα σου πω και άλλη μια ιστορία. Κάποτε η Βουγιουκλάκη είχε κάνει αίτηση στο Φεστιβάλ Αθηνών να παίξει “Λυσιστράτη”. Εγώ λοιπόν έκανα παρέα με μια γυναίκα που ήταν στην επιτροπή και μου έλεγε ότι δεν ήθελαν την Αλίκη για τον ρόλο. Μου ζήτησαν λοιπόν μια άλλη πρωταγωνίστρια και τους πρότεινα τη Βλαχοπούλου, που τους ενθουσίασε ως πρόταση. Έτρεξα, βρήκα το έργο και το πήγα στη Ρένα να το διαβάσει. “Τούτο το αρχαίο θα παίξω εγώ;” μου απάντησε και το κράτησε να το διαβάσει. Την επόμενη μέρα πήγα στο καμαρίνι της με αγωνία για να ακούσω τι είχε αποφασίσει. “Πάρ’ το, δεν το παίζω. Εγώ θα παίξω αυτό; Όχι. Δεν το καταλαβαίνω, δεν το παίζω” μου είπε».

«Τώρα πια φοβάμαι. Για να παίξω έναν ρόλο σήμερα, πρέπει να παίξω έναν καλύτερο ρόλο. Αυτό που αγαπάω είναι το θέατρο και αυτό που μου λείπει είναι η επαφή με τον κόσμο», είπε.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ