Η κυτταρίτιδα της Ελένης, το «καρφί» της Μελίσα στη Δαλάκα και σχέση της Λασκαράκη με τον Τσιμιτσέλη


Η εβδομάδα που φεύγει, είχε πολλά θέματα!

Θέματα που μας έκαναν να γελάσουμε, να ταυτιστούμε μαζί τους, να προβληματιστούμε και να στεναχωρεθούμε. Γιατι, όλα είναι μέσα στη ζωή.

Πάμε, να δούμε αναλυτικά, τα θέματα εκείνα που εσείς ξεχωρίσατε και έτσι διαμορφώθηκε το σημερινό Top 5.

Η ωραία Ελένη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της πώς έχει κυτταρίτιδα παρά το γεγονός ότι τα πόδια της είναι μικρά. Η παρουσιάστρια τόνισε πώς οι άντρες είναι τυχεροί, αφού με την κυτταρίτιδα, τον χειρότερο εφιάλτη της γυναίκας δεν συναντιούνται ποτέ.

Η Μελίσα αποχώρησε από το Survivor και βρέθηκε καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα της τουρκικής τηλεόρασης και έκανε αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο φλερ του Ατακάν με την Δαλάκα και τόνισε ότι φοβάται για τις επιδόσει του, αφού το μυαλό του είναι αλλού.

Η Βάσω Λασκαράκη μπορεί να γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή και να ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά νύφη, αλλά με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη έχει πολύ καλές σχέσεις.

Γνωστός καλλιτέχνης κατά την διάρκεια του stand up comedy που παρουσίαζε κάθισε σε μια καρέκλα και έγειρε πίσω το κεφάλι του για πέντε λεπτά. Όσοι παρακολουθούσαν την παράσταση δεν κατάλαβαν αρχικά τι συνέβαινε, αφού μάλιστα οι περισσότεροι θεατές πίστευαν πως αυτό είναι ένα από τα γνωστά του κόλπα. Όταν αντιλήφθηκαν τι είχε γίνει μπροστά στα μάτια τους, σοκαρίστηκαν.

Τέλος, η Ελένη Ράντου εξήγησε γιατί δεν θέλει να πάρει μέρος στην επαναφορά της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης». Η ίδια εξήγησε πώς κάποιοι από τους ηθοποιούς που είχαν παίξει τότε στη σειρά δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ