Μάθε τα πάντα για την γυναίκα Ταύρο

Η γυναίκα Ταύρος είναι η πλέον ιδανική. Τα έχει όλα στην πένα μιας και η αισθητική δεσπόζει σε κάθε τι, αλλά αν τα οικονομικά του σπιτιού δεν είναι τουλάχιστον ικανοποιητικά, τότε αρχίζει η κρεβατομουρμούρα και ο σύζυγος βράζει όλη νύκτα στο ζουμί του σαν… πατσάς της ώρας στην Βαρβάκειο αγορά. Από την άλλη, ως άκρως ερωτική, ξέρει τα μυστικά για να τον απογειώσει, όταν είναι καλό παιδί…

Ως μητέρα είναι ο Von Karajan της οικογένειας διότι θέλει να διευθύνει-κατευθύνει τα πάντα: από επιλογή ρουχισμού μέχρι συντρόφου. Όταν έρθει η κρίσιμη ώρα της επιλογής νύφης ή γαμπρού για το παιδί ξεσκονίζει τίτλους ιδιοκτησίας, εκκαθαριστικά αλλά και… πιστοποιητικά φρονημάτων. Ασταθείς και αναρχικοί χαρακτήρες απαγορεύονται… διά ροπάλου.

Ως εργαζόμενη, θέλει τον χρόνο της μιας και ένας καφές με κουλουράκι είναι ιεροτελεστία για αυτήν, αλλά αν πάρει μπροστά δεν την σταματά τίποτα. Αργή αλλά ακούραστη και μεθοδική, θέλει μουσική υπόκρουση, έστω σε ένα ράδιο και θα δουλέψει καλύτερα κι από μια στρατιά Κινέζους. Στο δίλημμα μεταξύ επαγγελματικής ή οικονομικής ανόδου …σημειώσατε διπλό.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here