ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται η Θεσσαλονίκη. Σημαία στο δημαρχείο – Γιγαντοοθόνη στον Λευκό Πύργο


Σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ κινείται η Θεσσαλονίκη τα τελευταία 24ωρα. Η πόλη ετοιμάζεται για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του “δικέφαλου του Βορρά” στη φετινή Superleague, που θα του δώσει τον τίτλο του πρωταθλητή μετά από 34 χρόνια.

Λίγες ώρες χωρίζουν πλέον τον ΠΑΟΚ από την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά από 24 χρόνια. Ο “δικέφαλος του Βορρά” θέλει έναν βαθμό στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για να “κλειδώσει” και μαθηματικά τον τίτλο, γεγονός που έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς του.

ΠΑΟΚ: Δεν υπάρχουν λόγια! Το απίστευτο pyroshow από… ψηλά – video

Η Θεσσαλονίκη… ζει και αναπνέει τα τελευταία 24ωρα για τον ΠΑΟΚ, κάτι που φάνηκε -με εκπληκτικό τρόπο- και το βράδυ του Σαββάτου (20.04.2019) με το pyroshow που έκαναν οι φίλοι της ομάδας.

Η πόλη γιορτάζει για το διαφαινόμενο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ, κάτι που φαίνεται και στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Με απόφαση του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, έχει υψωθεί η σημαία του “δικέφαλου του Βορρά” έξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης!

Την ίδια στιγμή, ο δήμος Θεσσαλονίκης -σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ- φροντίζει για τους οπαδούς που δεν θα μπορέσουν να βρεθούν το βράδυ στην Τούμπα, στήνοντας γιγαντοοθόνη στον Λευκό Πύργο. Την ίδια στιγμή, μικροπωλητές έχουν στήσει ήδη τους πάγκους του, πουλώντας προϊόντα του “δικέφαλου του Βορρά”.

ΦΩΤΟ: Intime


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ